Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Those About To Die o gladiátorech


ikona
Sam.Vimes
anthony hopkinsThose About to Die
Anthony Hopkins v antickém Římě.  

Streamovací služba Peacock zveřejnila první ukázku k historické novince Those About To Die. Na plnohodnotný trailer si ještě musíme počkat, zatím jsme dostali pouze krátký teaser s přehledem herců v kostýmech, voice-overem Anthonyho Hopkinse a jen dvěma rychlými akčními záběry ze samotného seriálu. Jako oznamovací ukázka to ale stačí. Každopádně už víme, že po seriálech jako byl Spartakus nebo přímo Řím se znovu vrátíme do římské říše s jejími císaři a otroky, s její dekadencí i bídou. Those About To Die mají vyprávět příběhy mnoha postav různých původů a vše se bude točit okolo drsného a mnohdy prohnilého světa gladiátorských her. 

 

Seriál vychází z knihy Those About to Die od Daniela P. Mannixe, která nonfikci prokládá pasážemi historické fikce. Kniha byla i velmi volnou inspirací pro Gladiátora Ridleyho Scotta, ač má s výsledným filmem pramálo společného. I tak ale pozdější vydání mělo změněný název, The Way of the Gladiator, kterým se ke Scottovu snímku odkazovalo. V seriálu Anthony Hopkins hraje císaře Vespasiana, dále se vedle něj objeví třeba Iwan Rheon (Hra o trůny, Misfits). Jedním z producentů je Roland Emmerich, který zároveň režíruje pět z celkových deseti epizod. Zbývajících pět dílů má na starost Marco Kreuzpaintner, který režíroval třeba německou hranou verzi Čarodějova učně. Natáčelo se přímo v Římě. Premiéru všech epizod najednou plánuje Peacock na 18. července.

 

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Peacock
Zdroj: Peacock

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace