Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Gentleman v Moskvě s Ewanem McGregorem


ikona
Sam.Vimes
a gentleman in moscowewan mcgregorgentleman v moskvě
Ewan McGregor s manželkou Mary Elizabeth Winstead v historické minisérii.  

Minisérie Gentleman v Moskvě (A Gentleman in Moscow) vychází z románu amerického spisovatele Amora Towlese. Vypráví o ruském hraběti Alexandrovi Rostovovi (Ewan McGregor), který je po komunistické revoluci odsouzen k doživotnímu domácímu vězení v jednom pokoji hotelu Metropol, a to pod pohrůžkou smrti, pokud by kdy opustil budovu. Zpoza zdí hotelu pak sleduje bouřlivý běh dějin tam venku a zároveň si zvyká na svůj nový, úplně jiný život a potkává zajímavé lidi, která cesta zavedla do Metropolu.

 

Patří mezi ně Rostovův starý kamarád z univerzity, malá holčička nebo rozporuplná postava tajného policisty a hlavně herečka němého filmu Anna Urbanova. Tu hraje Mary Elizabeth Winstead, herečka ze Scotta Pilgrima nebo seriálové Ahsoky a také McGregorova manželka. Z ukázky vypadá Gentleman v Moskvě správně zábavně i napínavě a McGregor v hlavní roli je věčný sympaťák. Premiéry se u nás dočkáme 18. dubna na SkyShowtime a začne se rovnou třemi epizodami najednou, aby se dohnal malý náskok amerického vysílání. 

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Paramount+
Zdroj: Paramount+

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace