Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noční recepční se vrátí. A rovnou dvakrát


ikona
Jax
hugh laurienight managernoční recepčnítom hiddleston
Populární minisérie se po takřka dekádě přeci jen vrátí. Bude u toho i Hugh Laurie? 

Když se před osmi lety objevila na obrazovkách BBC minisérie Noční recepční, byl z toho až překvapivě velký hit. Lidem sedla špionážní atmosféra jak ze staré školy, které se držela předlohy od Johna le Carrého. Příběh bývalého vojáka s tváří Toma Hiddlestona, který se musel infiltrovat do blízkosti nevypočitatelného obchodníka se zbraněmi v podání Hugha Laurieho, byl poměrně napínavou a skvěle napsanou podívanou. O druhé řadě se začalo mluvit v podstatě okamžitě. A to i přesto, že le Carré druhou knihu nikdy nenapsal a jednalo se tedy původně o minisérii.

Dlouhá léta se však okolo případné druhé série nic nedělo a zdálo se, že jde jen o pouhou šeptandu. Loni se však objevily zvěsti, že se okolo projektu začíná něco dít a to se nyní potvrzuje. Noční recepční totiž dostává odklepnutou nejen druhou, ale rovnou i třetí řadu. BBC v produkci spojí síly se streamovacím Amazonem. V titulní roli se logicky vrátí Hiddleston, jenž má po konci Lokiho v seriálovém rybníčku volno, a ujme se také role producenta. Té se ujme také Hugh Laurie. Zda se vrátí do hry i coby záporák Richard Onslow Roper, zatím není jisté.

Také o zápletce se neví vůbec nic. Ostatně, navazovat na knihy ikony špionážního žánru nebude jednoduché. Tvůrce seriálu David Farr ovšem podle producentů situaci nepodcenil a přišel s takovou vizí, již se nedalo odolat. No, budeme jim muset věřit. Druhá série by se měla natáčet ještě letos, ta třetí by vzhledem k brzkému odklepnutí mohla následovat nedlouho poté. Změna ovšem nastane na režijní židličce. Původní Susanne Bier nahradí v případě druhé sezóny režisérka Georgi Banks-Davies, od níž letos uvidíme netflixovský seriál Kaos s Jeffem Goldblumem. Snad bude za zkušenou filmařku tou správnou náhradou a nový Noční recepční nebude pouze nastavovanou kaší.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: BBC
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace