Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Diova krev podruhé


ikona
Sam.Vimes
blood of zeusdiova krevnetflix
Kdo se stane nejvyšším z řeckých bohů? 

Animovaný seriál Diova krev odvysílal svou první řadu na podzim 2020, na pokračování si ale fanoušci museli počkat bezmála čtyři roky. Na vině je hlavně Castlevania: Nokturno, která tvůrce z Powerhouse Animation Studio vytěžovala mezitím. Teď už ale mají dokončenou i druhou řadu Diovy krve a podělili se o nový trailer. Celá řada pak dorazí na Netflix 9. května. Hlavní hrdina v osobě Diova polobožského syna Herona i celý svět řecké mytologie se musí vyrovnat se ztrátou nejvyššího z bohů a vyřešit, kdo teď nastoupí na uvolněný trůn. 

 

Trailer láká na hezkou animaci s vlivy anime i antického řeckého umění, na bohy i nestvůry a na spoustu akce. Hlavním padouchem druhé série by měl být Hádes, Diův bratr a vládce řeckého podsvětí, kde se zároveň aktuálně nachází i Heronův bratr Seraphim. Tvůrci prý mají naplánovaných celkem pět řad seriálu, snad je ale už budou vydávat v kratších intervalech, abychom se finále dočkali dřív než někdy v roce 2036...

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace