Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Fallout: 1. řada

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Nebojme se říct ne jednu z nejlepších, ale vzhledem k náročnosti materiálu numero uno.
V porovnání s precizním a skvělým Last of Us je Fallout i tak jinde . 
Ten svět byl specifický a ujetý i ve své době což byly 90 léta. Těžko pochopit jak se jim to vlastně povedlo vyladit a nesklouznout do parodie, hloupého parafrázování a s rozpočtových kompromisů.

Pro ,,historiky" znalé původní série je to taktéž obří radost. Výtky by se našly, ale ani mi to nešlo z huby přes všechen ten obsah a napínavé story.



Goggins je skvělý (nepřekvapivě) .


p.s. prolog k Last of Us byl velmi silný, ale to už byl i ve hře. Prolog ve Falloutu překonal cokoliv ze hry a dostavila se pověstná husina...bravo
257007
Nebojme se říct ne jednu z nejlepších, ale vzhledem k náročnosti materiálu numero uno. V porovnání s precizním a skvělým Last of Us je Fallout i tak jinde .  Ten svět byl specifický a ujetý i ve své době což byly 90 léta. Těžko pochopit jak se jim to vlastně povedlo vyladit a nesklouznout do parodie, hloupého parafrázování a s rozpočtových kompromisů. Pro ,,historiky" znalé původní série je to taktéž obří radost. Výtky by se našly, ale ani mi to nešlo z huby přes všechen ten obsah a napínavé story. Goggins je skvělý (nepřekvapivě) . p.s. prolog k Last of Us byl velmi silný, ale to už byl i ve hře. Prolog ve Falloutu překonal cokoliv ze hry a dostavila se pověstná husina...bravo
0 0
reagovat
Velka spokojnost a to som sa teda vobec netesil. Ale trailer nahlodal moj skepticizmus a samotny serial ma zaujal od prvej minuty. Naozaj vyborne spracovany svet Falloutu, zaujimave postavy a obstojny dej, ktory by kludne mohol byt v hre.

Takze tych par televiznych blbosti tomu clovek rad odpusti, nijak zasadne to nerusi dej :)
257000
Velka spokojnost a to som sa teda vobec netesil. Ale trailer nahlodal moj skepticizmus a samotny serial ma zaujal od prvej minuty. Naozaj vyborne spracovany svet Falloutu, zaujimave postavy a obstojny dej, ktory by kludne mohol byt v hre. Takze tych par televiznych blbosti tomu clovek rad odpusti, nijak zasadne to nerusi dej :)
0 0
reagovat
Já jsem ze seriálu nadšený a to jsem naposledy pořádně hrál Fallout 2.
Hlavní postavy mne zajímaly a bavilo mne sledovat, co se bude dít. Brutalita a nadsázka celkem v duchu předlohy a až na pár nelogičností (Ghul se objevuje, kde je zrovna potřeba, Lucy přejde s jednou botou půl pustiny bez následků), žádné výtky nemám.
Těším se na druhou sérii! :)
256997
Já jsem ze seriálu nadšený a to jsem naposledy pořádně hrál Fallout 2. Hlavní postavy mne zajímaly a bavilo mne sledovat, co se bude dít. Brutalita a nadsázka celkem v duchu předlohy a až na pár nelogičností (Ghul se objevuje, kde je zrovna potřeba, Lucy přejde s jednou botou půl pustiny bez následků), žádné výtky nemám. Těším se na druhou sérii! *:)*
0 0
reagovat
Nevím, jestli to bylo jen tím, že jsem od toho moc nečekal, ale za mě pecka a parádní seriálové překvapení, kterých se za rok zase tolik neurodí.
256996
Nevím, jestli to bylo jen tím, že jsem od toho moc nečekal, ale za mě pecka a parádní seriálové překvapení, kterých se za rok zase tolik neurodí.
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se