Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Třetí Starosta Kingstownu s Jeremy Rennerem


ikona
Jax
jeremy rennermayor of kingstownparamount+starosta kingstownutaylor sheridan
Hollywoodská hvězda utekla hrobníkovi z lopaty a už je znovu zpátky v plné formě. 

Je to rok a půl, co slavný herec Jeremy Renner utrpěl po přejetí sněžným pluhem vážná zranění, kvůli nimž se mnozí báli o jeho život. Herec byl v kritickém stavu a měl mimo jiné natržené plíce, proražená játra, přes 30 zlomených kostí a mnoho fanoušků se obávalo toho, zda se dokáže znovu postavit na nohy a vrátit se před kamery. Jenže Renner se ukázal jako velký bojovník, povedl se mu malý zázrak a díky všemožným rehabilitacím už po roce léčení ohlásil návrat před kamery. A po 18 měsících od nehody ho tak fanoušci uvidí ve třetí sérii seriálu Starosta Kingstownu z dílny Taylora Sheridana.

Renner se tak znovu vrací do kůže Mikea McLuskyho, hlavu mocné rodiny, která vládne titulnímu městu za všech okolností i za cenu toho, že si dost ušpiní ruce. A že si je v nové řadě nejspíš ušpiní hodně. Na scénu totiž přichází ruská mafie, která situaci vyostří a dojde k drogové válce jak zde, tak v místním vězení. A hlavní hrdina musí udělat takřka cokoliv, aby udržel mír. Plnohodnotná upoutávka pak slibuje, že na stylu a atmosféře seriálu se stále nic nezměnilo a vypadá to, že nás čeká další poctivá sheridanovka. Hlavní hvězda pak působí dojmem, jako by k žádné nehodě nikdy nedošlo a rozhodně nebude hrát v nové sérii druhé housle. Což je pro fanoušky i tvůrce rozhodně dobrá zpráva.

---
Autor: Adam Poslušný
Foto: Paramount+
Zdroj: Paramount+ 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace