Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: Minisérie Senna o legendárním jezdci F1


ikona
Sam.Vimes
ayrton sennaf+formulenetflixsenna
Netflix láká na životopis závodníka Formule 1 Ayrtona Senny.  

Zítra to bude přesně 30 let od tragického úmrtí legendárního pilota F1 Ayrtona Senny na italském okruhu Imola. Netflix k té příležitosti vydal první ukázku z připravované minisérie Senna. Teaser ukazuje Sennu během závodu, kdy poprvé zvítězil přímo ve svém rodném městě. Hezky střižená upoutávka však láká nejen na fotogenické formule a velmi solidní zvukovou stopu s řevem motorů a kvílením pneumatik. Skrze záběry na hledí jeho helmy ukazuje i další střípky z jeho života, v dětství, v dospělosti, na trati i mimo ni. 

 

Hlavní roli hraje Gabriel Leone, brazilský herec a zpěvák, který má za sebou kromě účinkování v jihoamerických telenovelách shodou okolností i dalšího závodníka F1, a to Alfonsa de Portago ve filmu Ferrari od Michaela Manna. Ayrton Senna se často umisťuje na prvním místě žebříčků nejlepších jezdců F1 vůbec, na kontě má 3 vítězství Mistrovství světa F1, 41 vítězství, 65 pole positions a 80 umístění na stupních vítězů. Jeho životem se zabývá i dokument Senna z roku 2010. Šestidílný hraný seriál dorazí na Netflix někdy později během letošního roku.

 

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace