Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Dramatický Eric


ikona
Diego.Dorlan
Benedict CumberbatchEricMinisérieNetflix
Minisérie o zmizelém chapci s hvězdným obsazením. 

Benedict Cumberbatch se po několika letech vrací plnohodnotně na malé obrazovky. Naposledy jsme jej mohli slyšet jako animovaného Doctora Strange v Co kdyby…?. V roce 2018 si zahrál Patricka Melrose ve stejnojmenném seriálu a ještě předtím jsme jej znali jako extrémně populárního Sherlocka. V novém seriálu z dílny Netflixu bude hrát otce, jež hledá svého devítiletého syna, který se ztratí po cestě do školy v New Yorku 80. Let. Titulní Eric je postava, kterou si jeho syn Edgar vymyslel a Cumberbatch se jej rozhodne přivést k životu jako loutku v rámci své práce, s nadějí, že jeho syn Erica uvidí a bude vědět, jak moc rodičům chybí.

 

Ponurá a depresivní atmosféra se prolíná do každého záběru. Z ukázky je patrné, že se bude jednat o velmi emocionální záležitost a Cumberbatch si pro nás připravil velmi silný herecký výkon. Jeho partnerku a matku zmizelého Edgara si zahraje Gaby Hoffman (Transparent), detektiva vyšetřujícího tento případ ztvární McKinley Belcher III (Ozark). Tvůrkyní seriálu je Abi Morgan, jenž napsala třeba Železnou lady. Šestidílná minisérie bude mít premiéru 30. května.

 

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace