Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Tajemné Star Wars: Akolytka


ikona
Jax
akolytkadisney+star warsthe acolyte
První hraný výlet do High Republic se blíží. Uspokojí fanouškovská očekávání? 

Jak každý správný geek ví, včera bylo 4. května, což znamená ve filmové světě jediné – Star Wars den. Fanoušci tak měli pro jednou „oficiální“ důvod pustit si film či seriál plný světelných mečů a Disney jim při té příležitosti nadělil nějaké dárečky. A včera byly rovnou dva. Kromě premiéry nového animovaného seriálu Star Wars: Příběhy z Impéria totiž studio zveřejnilo také druhý trailer k blížící se novince Star Wars: Akolytka, která se má příběhově konečně odklonit od éry rodu Skywalkerů a odehrávat se v době tzv. High Republic, tedy v éře, kdy panoval mír a rytíři řádu Jedi byli strážci pořádku.

Seriál od showrunnerky Leslye Headland (Ruská panenka) se pak bude odvíjet od vraždy jednoho z Jediů, kdy jeden z mistrů (Lee Jung-jae z Hry na oliheň) zjistí, že v případu má prsty jeho bývalá padawanka. Pátrání však samozřejmě vede k mnohem větší konspiraci a odhalení mocného nebezpečí, které (jak jinak) nosí nejen sithský rudý meč, ale také černou masku. Nový trailer tak mnohem více poodhaluje zápletku i nové postavy, materiál ovšem nijak zásadně nestrhne. 

Upoutávka má sice hezky mysteriózní atmosféru a mohlo by se zde pracovat se zajímavými myšlenkami, po vizuální stránce ovšem novinka zatím připomíná spíše ty horší Star Wars seriály a nenabízí dosud nic velkolepého či akční lákadla. Zatímco minulý teaser lákal na hodně soubojů se světelnými meči, zde se možná až příliš povídá. Látka i časové zasazení ovšem skýtají ohromný potenciál a obsazení je velmi sympatické, takže by byla rozhodně škoda tyto karty prokoučovat. Musíme tedy doufat, že příští trailery budou o něco údernější.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Disney+
Zdroj: Disney+

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace