Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Druhý Pán prstenů: Prsteny moci


ikona
Jax
amazonlord of the ringspán prstenůprsteny mocirings of power
Bude seriálový návrat do Středozemě povedeným reparátem, nebo dalším utrpením? 

První řada Prstenů moci měla být jednou z největších seriálových událostí dekády. Ostatně, když vycházíte z prací J. R. R. Tolkiena a v podstatě navazujete na největší fantasy trilogii všech dob, očekávání logicky nebudou střídmá. Jenže z nejdražšího seriálu v historii se pod taktovkou Amazonu stalo – a teď budu opravdu velmi diplomatický – jedno velké zklamání. I ti pozitivněji naladění popisovali první řadu jako přinejlepším průměrnou fantasy, ti méně spokojení se nebáli jít i pro ostřejší slova. A jak dobře víte, naše redakce patří do oné druhé kategorie.

I přesto se ale – vzhledem k všeobecné zvědavosti celkem logicky – jednalo o nejsledovanější seriál v historii Amazonu a druhá série nás tak nemine. A dorazí 29. srpna, kdy bude zajímavé sledovat, kolik diváků se k nevalně přijaté látce nakonec vrátí. První teaser se snaží vsadit na atmosféru a temnější ladění příběhu, v němž budeme sledovat Saurona, jenž si přisvojil blonďatý look, a bude pokračovat ve svém mocenském vzestupu a snaze ukovat titulní prsteny, díky nimž ovládne Středozemi. A nebude u toho samozřejmě chybět neohrožená silná elfka Galadriel či Elrond. Trailerové řemeslo je solidní a vizuál i díky vysokému rozpočtu samozřejmě plní účel, zatím ale materiál nenaznačuje, že by se tvůrci poučili ze svých chyb, a nedává důvody k optimismu. Po plnohodnotném traileru ale budeme chytřejší.

 
---
Autor: Adam Poslušný
Foto: Amazon Prime
Zdroj: Amazon Prime 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace