Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Prequel Dune: Prophecy


ikona
Sam.Vimes
dunadunedune: prophecy
Ve světě Duny se podíváme na zrod tajemné sekty Bene Gesserit.  

Seriálový prequel Duny si HBO objednalo už před pěti lety, projekt se ale potýkal s mnoha komplikacemi především kvůli pandemii, měnilo se obsazení, scenáristé, režiséři... Nakonec první ukázka dorazila až teď, když už má za sebou kinopremiéru i druhý filmový díl. Seriál Dune: Prophecy, původně nazývaný Dune: The Sisterhood, se odehrává deset tisíc let před příběhem Paula Atreida a vypráví o dvou harkonnenských sestrách, které založí sektu Bene Gesserit. Děj vychází z knihy Sesterstvo Duny, kterou napsali Brian Herbert (syn autora původní Duny Franka Herberta) a Kevin J. Anderson. 

 

V seriálové Duně se objeví Mark Strong, Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel a další. Showrunnerkou seriálu je producentka a scenáristka Alison Schapker, která má v životopise seriály jako Alias, Fringe, Altered Carbon nebo Westworld. Z traileru to vypadá, že se seriál bude snažit hodně držet vytříbené estetiky Villeneuvových filmů. Šestidílná první řada dorazí letos na podzim.  

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Max
Zdroj: Max

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace