Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix adaptuje další knihu autorky Daisy Jones


ikona
Sam.Vimes
bez tebe napořádforever interruptedlaura dernmargaret qualleytaylor jenkins reid
V minisérii Forever, Interrupted se objeví Margaret Qualley a Laura Dern.  

Studio A24 produkuje pro Netflix adaptaci knihy Forever, Interrupted (v češtině vyšlo jako Bez tebe napořád), jde o románovou prvotinu americké autorky Taylor Jenkins Reid. Ta má na kontě bestsellery jako Sedm manželů Evelyn Hugo nebo Daisy Jones and the Six, která se už dočkala adaptace v podobě minisérie na Amazon Prime. Forever, Interrupted se odehrává ve dvou časových rovinách, ta první vypráví intenzivní love story Elsie a Bena, kteří se během pár měsíců seznámí, vezmou a mají naplánovaný celý společný život. V té druhé Ben náhle umírá a Elsie se seznamuje se svou tchýní Susan, která do té chvíli o synově manželství neměla ponětí.

Ve dvou hlavních rolích se objeví Margaret Qualley (Elsie) a Laura Dern (Susan). Qualley, dcera Andie MacDowell, se objevila v seriálech Pozůstalí a Služka nebo v Tarantinovém Tenkrát v Hollywoodu. Laura Dern má za sebou třeba seriálové Sedmilhářky, první Jurský park nebo Manželskou historii, za kterou si odnesla i Oscara. O scénáře minisérie se postará Julia Bicknell, která se zároveň ujme i pozice showrunnerky. Na kontě má práci na dalších seriálech pro Netflix jako Záhadné sídlo Bly nebo Proč? 13x proto.

 

Taylor Jenkins Reid napsala celkem osm románů, Bez tebe napořád byl její debut a v originále vyšel v roce 2013. Její zatím nejnovější knihou je Carrie Soto se vrací, která uzavírá čtyřdílnou pomyslnou sérii příběhů o fiktivních slavných ženách. Reid avizovala, že po této knize si dá delší pauzu, než se znovu pustí do psaní. Kromě Daisy Jones se adaptace dočkala i kniha Jediné pravé lásky, hrají v ní Phillipa Soo, Simu Liu a Luke Bracey.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: HBO
Zdroj: Deadline Hollywood

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace