Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Nedostatek důkazů s Jakem Gyllenhaalem


ikona
Jax
apple tv+Jake Gyllenhaalnedostatek důkazůPresumed Innocent
Tvůrce Sedmilhářek a Mělas to vědět znovu ve formě? 

Herecký sympaťák Jake Gyllenhaal má za sebou hit v podobě akčního výplachu Hrozba smrti od Amazonu a svůj letošní streamovací úspěch bude chtít rozšířit na Apple TV+ minisérií Nedostatek důkazů. Zde si zahraje prokurátora Rustyho Sabiche, jehož kolegyně je brutálně zavražděna. A jelikož brzy vyjde najevo, že se jednalo o jeho milenku, začne se u police a svých kolegů stávat hlavním podezřelým. Důkazů proti němu přibývá a Rusty přichází o důvěru své manželky, dětí i přátel. Vážně je ale nevinný, jak tvrdí? Pokud vám zápletka přijde povědomá, máte pravdu. Jedná se totiž o adaptaci slavné knihy od Scotta Turrowa, jenž už byla zfilmovaná v roce 1990 v solidní žánrovce Podezření s Harrisonem Fordem v hlavní roli.

Moderní verzi si vzal na paškál protřelý televizní tvůrce David E. Kelley, jenž stojí za úspěchem Sedmilhářek, netflixovského Advokáta, Ally McBealové či minisérie Mělas to vědět s Nicole Kidman. Právě k ní a zmiňovaným Sedmilhářkám má novinka dle premisy i traileru stylově nejblíže. Vizuálem a střihem pak přijde na mysl i Zmizelá od Davida Finchera. Upoutávka nicméně láká na poctivý kriminální thriller, kdy se tu hezky pracuje s napětím, hutnou atmosférou, nejistotou okolo hlavního hrdiny i šikovně vyšponovanou gradací díky neustálému opakování útřední postavy, že ona vrahem opravdu není. Ani ve vedlejších rolích se pak nešetří se známými tvářemi a nalezneme zde Petera Sarsgaarda, na Oscara nominovanou Ruth Neggu, Lily Rabe z American Horror Story či Renatu Reinsve z Nejhoršího člověka na světě. A to už je solidní základ na poctivý thriller, který nám Apple po řemeslně precizním traileru snad opravdu doručí.

---

Autor: Adam Poslušný
Foto: Apple TV+
Zdroj: Apple TV+ 


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace