Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teaser: The Umbrella Academy počtvrté


ikona
Diego.Dorlan
ComicsKomiksNetflixSuperhrdinovéThe Umbrella Academy
Naši "hrdinové" si připravili ukázku na svou čtvrtou a poslední řadu. 

Partička “hrdinů” a také sourozenců z The Umbrella Academy se letos vrátí se svou čtvrtou řadou. Od té poslední uplynou v době premiéry dva roky a nová, čtvrtá řada bude tou poslední. Netflixu výjimečně patří poklona, protože se svou historií rušení seriálů se málokterý tvůrce může spolehnout, že jeho seriál dostane dostatek prostoru, aby mohl odvyprávět celý svůj příběh. Tato disfunkční rodina ovšem obstála v každém kole dostatečně dobře, aby se zaslouženého finále dočkala.

  

V teaseru se pak slibuje finální časová osa, kterou jsme mohli vidět tradičně na konci poslední řady a ta nás nechala s mnoha otázkami. Nová ukázka sice na většinu z nich zatím neodpovídá, ale slibuje stylový návrat ve vrcholové formě. Za skvělého hudebního doprovodu můžeme vidět nejen hašteření sourozenců, ale také jejich snahu o spolupráci a ukázání toho, že i když si často jdou po krku, tak nakonec vždy zvládnou najít společnou cestu k řešení problémů, které s největší pravděpodobností sami způsobili. Čtvrtá a poslední řada The Umbrella Academy uvede své epizody na Netflixu 8. srpna.

---

Autor: Jakub Kratochvíl
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace