Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Druhá řada Arcane


ikona
Jax
arcaneLeague of Legendsnetflix
Dlouho očekávaný návrat do videoherního světa je tady. Zároveň ale tvůrci přináší smutné zprávy. 

První řada Arcane: League of Legends byla před třemi lety hodně příjemný zjevením. Z nenápadného titulu se vyklubal jeden z nejlepších animovaných seriálů dekády, který strhl svou revoluční vizuální stránkou, výtečně napsanými postavami, epickou akcí a hlavně bravurním scénářem a tvůrčím vedením, díky čemuž se povedlo přepracovat herní předlohu do velkolepé fantasy ságy, kterou si užijí i lidé hrou nepolíbení. Je to prostě pecka, která dokázala publikum uhranout i emocionálně vyždímat.

Druhá série se vrátí v listopadu a začne přesně tam, kde jsme minule skončili. Město Piltover chystá po zničení rady protiútok na město Zaun a hlavním cílem speciální jednotky je samozřejmě Jinx. Po její stopě se vydává i Vi, která tuší, že s její sestrou už to asi nepůjde úplně po dobrém. První teaser je pak skvělým skokem do známých vod a materiál ihned strhne opět precizní vizuální stránkou, ale také příslibem kulervoucí akce, známými postavami a výtečným hudebním podkresem. Ukázka zkrátka slibuje, že zde se kvalitativní laťka podlézat nebude a čeká nás hodně emotivní a osudové zakončení. 

Zároveň s ukázkou totiž bylo oznámeno, že druhou sérií Arcane definitivně končí. Nejedná se však o unáhlené rozhodnutí Netflixu (to by u tohoto obřího hitu nedávalo smysl), ale tvůrčí plán, jelikož autoři zkrátka doputovali ke konci, který měli v hlavě od začátku. Smutnit ale nemusíme, místo Arcane totiž dostaneme nové animovaného projekty z tohoto videoherního světa, které budou oznámeny ke konci roku. League of Legends zkrátka bude žít dál, jen s novými postavami. A my věříme, že rozlučka s Jinx a Vi bude stát za to.

---
Autor: Adam Poslušný
Foto: Netflix
Zdroj: Netflix 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace