Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

96 hodin v Praze?


ikona
Mr. Hlad
missingseriály
Hvězdně obsazený seriál natáčený v České republice? To si necháme líbit.  

Nedávný filmový hit s Liamem Neesonem 96 hodin ukázal, že okoukaná zápletka „unesli jste mi dítě, takže vám dám přes držku" bez problémů funguje i v jednadvacátém století. Zatímco Neeson by se měl ve filmovém pokračování vrátit na podzim, my se již za pár dní dočkáme seriálové variace Missing. Její hlavní hrdinkou bude Rebecca Winstone, jejíž syn Michael za podivných okolnosti beze stopy zmizí. Z úřadů a policie nic kloudného nevypadne, a tak se mamka rozhodne najít kluka sama. A protože je to bývalá agentka CIA, nejspíš jí nebude dělat problém jít při tom hledání přes mrtvoly, otevřít nejednu starou ránu a setkat se s lidmi, se kterými se už nikdy setkat nechtěla. A v případě nutnosti je i zabít.

Missing nezní sice nijak zvlášť originálně, ale tvůrcům se povedlo přilákat hodně zajímavé obsazení. V hlavní roli se objeví Ashley Judd, která měla v devadesátých letech našlápnuto k  kariéře velké hvězdy, ale nějak to nevyšlo. Vedle ní uvidíme třeba Seana Beana ze Hry o trůny, Cliffa Curtise z poslední Smrtonosné pasti nebo Sunshine, Keitha Carradina z Dextera a taky spoustu českých herců. Děj Missing se sice odehrává v Římě, ovšem tvůrci se rozhodli natáčet v Praze, takže pokud vás baví poukazovat na fakt, že nějaký český kostel se tváří jako italský, nejspíš budete u Missing spokojeni. Každopádně trailer zatím vypadá celkem lákavě a dobrý thriller se v televizi nikdy neztratí. Pilotní díl bude mít premiéru už 15. března.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace