Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock jako padouch?


ikona
Anarvin
doctor whoseriály
Benedict Cumberbatch si zahraje kultovního záporáka 

Benedicta Cumberbatche všichni jistě moc dobře znáte. Už jen proto, že takhle krkolomné jméno má v showbussinesu málokdo. Proslavila ho především role moderního Sherlocka Holmese v seriálovém hitu BBC, ale těšit se na něj můžeme také v příštím Star Treku, kde bude dávat na zadek Spockovi a jeho partě, případně v Hobitovi, kde si tenhle anglický hubeňour střihne klíčovou roli obřího draka Šmaka. A aby těch záporáků neměl na kontě málo, měl by si zahrát zlého hocha ještě v kultovním seriálu Doctor Who.

Když se blížil konec kontraktu předchozího Doktora, Davida Tennanta, a hledala se za něj náhrada, nějakou dobu se spekulovalo o tom, že by ho v hlavní roli vystřídal právě Cumberbatch, ale ten nabídku nakonec odmítl. Teď dostal příležitost se do seriálu podívat alespoň jako Doktorova největší nemesis, jako strašlivý The Master, který si, podobně jako Doktor, dokáže osedlat časoprostor a určitě se opět pokusí o ovládnutí celého vesmíru. BBC chce Doktorova úhlavního nepřítele znovu přivést na scénu u příležitosti padesátého výročí seriálu (ano, tak dlouho už se Doktor Who opravdu vysílá), které nás čeká už příští rok.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace