Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z ostrova do světa módy


ikona
Spooner
emilie de ravinseriály
Kde svobodnou matku z Lostu uvidíme příště? 

Je to skoro až k nevíře, ale v květnu už to budou 2 roky, co skončil jeden největších seriálových hitů poslední dekády, seriál Ztraceni. Čas opravdu rychle letí, což si asi říká i hodně herců ze seriálu, o nichž nebylo v poslední době, až na pár výjimek, moc slyšet. Mezi ně patří i Emilie de Ravin, která si po seriálu stihla pouze zaplakat s Robertem Pattisonem ve filmu Nezapomeň na mě a v současné době hostuje v seriálu Once upon a time. Nyní se nás ale bude snažit zaujmout v novém seriálu stanice ABC, Americana. Bude to mít ale hodně těžké.

Děj Americany totiž nezní zrovna dvakrát zajímavě. Celý příběh se bude točit okolo známé rodiny, která tak trochu udává trendy v módním průmyslu a v jejímž čele stojí designer Robert Soulter (Anthony LaPaglia ze seriálu Beze stopy). Emilie si zde zahraje jeho dceru Francescu, která by se ráda stala otcovou nástupkyní a dědičkou módního impéria, s čímž její papá zrovna dvakrát nesouhlasí. Takže nás bude čekat hodně hádek, intrik a určitě i nějaká ta romantika. Prostě taková moderní verze rodinky Ewingů z Dallasu, ve které se ale místo ropy budou řešit nejvíc in šály. Pro člověka, který si potrpí na výbuchy a vystřílené zásobníky, to zkrátka není moc lákavé. Své publikum si ale seriál nejspíš najde.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace