Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

COOL VIDEO: Batman míří na Greendale College


ikona
Mr. Hlad
communityseriály
Seriál Community se vrací na televizní obrazovky. Spolu s Temným rytířem.  

Community máme hodně rádi, ovšem jedna věc je jasná. Tenhle seriál není pro každého. Většině lidí bude nejspíš vyhovovat sledování příběhů třicátníka, co si nemůže najít holku nebo party geeků, kteří jsou jednoduše divní. Studenty z Greendale College je nutné poznat trošku lépe, protože na první a vlastně i na druhý a možná i na třetí pohled vypadají jako skupina zlých sobeckých cyniků, kteří jsou líní, sarkastičtí, tak trochu tupí a vlastně docela zlí. No a pak je tu i Pierce Hawthorne, jenž je navíc xenofob, homofob, rasista a vyloženě blb. Chce to trochu odvahy dát téhle bandě šanci. No ale co byste čekali od školy, kde mají na dvoře sochu Luise Guzmána v životní velikosti?

A my jsme rádi, že jim NBC šanci dalo. Třetí sezóna byla ve své polovině přerušena a posledních pár měsíců nikdo nevěděl, co se bude dít a chvilku to i vypadalo, že se aktuální řada ani nikdy neodvysílá. Naštěstí to tak není a producent Dan Harmon potvrdil, že Community se vrací už příští týden, konkrétně 15. března. A aby toho nebylo málo, výkonný producent Russ Krasnoff  tvrdí, že existuje dost velká šance, že se dočkáme i čtvrté řady. Rozhodně by to bylo fajn, protože zábavnějších a originálnějších sitcomů v televizi moc není. Což dokazují i následující fandovské sestřihy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace