Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kovbojové, mafiáni a Matrix?


ikona
Spooner
seriály
Čeká nás zajímavě obsazený výlet do 60. let. A bude v něm Trinity. 

Carrie-Anne Moss to neměla po trilogii Matrix zrovna jednoduché. Kdekdo očekával, že se z představitelky Trinity vyklube nová filmová hvězda, ale její další role jí moc pozornosti nepřinesly a člověk si jí tak dneska pamatuje maximálně jako nechápavou matku Shii LaBeoufa v Disturbii. Tenhle rok se nás sice bude snažit postrašit v Silent Hill: Revelation, ale i tak chtěla její kariéra malinko popostrčit. Proto se rozhodla zkusit štěstí v televizi. Nedávno jsme ji tak mohli vidět v poslední sezóně Chucka a televizní práce se jí nejspíš tak zalíbila, že to zde zkusí ještě jednou. A nutno říct, že si ke své další štaci vybrala hodně zajímavý projekt.

Zatím nepojmenovaný seriál stanice CBS nás zavede do 60. let a bude vyprávět o reálné postavě šerifa Ralpha Lamba (Dennis Quiad). Ten celkem dlouho prosazoval zákon a pořádek v Las Vegas a občas si tak trochu hrál na kovboje v místním rodeu. Jeho práci (tu policejní) mu zde bude znepříjemňovat Chicagský mafián Johny Sorvino (Michael Chiklis), který si chce šerifovo teritorium změnit k obrazu svému. A po krku mu půjde také okresní prokurátorka, která se zná s Lambem z dětství, což mu ale v tomhle případě moc nepomůže. A tu si zahraje právě Carrie-Anne Moss. Obsazení vypadá hodně lákavě a ani složení za kamerou není k zahození. Scénář totiž píše Nicholas Pileggi, autor dvou majstrštyků Martina Scorseseeho, Mafiánů a Casina. Za kamerou prvního dílu bude navíc stát James Mangold, který momentálně připravuje i druhého Wolverina. Tak doufejme, že se cestou nic nepokazí a že se seriál pod CBS nezmění jen v jejich další rutinní kriminálku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace