Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční Missing: Procpe se Tereza Voříšková do Hollywoodu?


ikona
Bigboy
missing
Vedle Ashley Judd a Seana Beana bude dovádět česká kráska. Máme fotky! 

O jedné z nejočekávanějších novinek jarní sezóny, akčním seriálu Missing od ABC, jsme už psali v souvislosti se solidním trailerem. Ashley Judd v něm machruje jako matka-agentka, jíž někdo unesl syna, a ona ho prostě musí dostat zpátky. Tahle věc nás zajímá nejen kvůli účasti Seana Beana a kvůli slušným klipům, ale i proto, že se dlouhé měsíce natáčelo u nás a uvidíme tedy i spoustu pražských kulis (suplujících Řím). A samozřejmě nebude chybět ani jedna evropská kráska – dekorací ve vedlejší roli přirom bude půvabná Tereza Voříšková, a to v roli dívky s nádherným českým jménem Oksana. Angličtina s ruským přízvukem je celkem jistá, protože Tereza bude hrát ostýchavou, citlivou a jaksepatří pohlednou opatrovkyni uneseného Michaela, jíž se určitě nebude líbit, že někdo amerického klučinu tyranizuje. 

 

O angažmá české fešandy se samozřejmě ví delší dobu a šeptá se o tom, že v případě úspěchu seriálu bude její tvář zdobit americké obrazovky pěkných pár let. A to je dobře!

Jak to bude s tímhle projektem žhavé se dozvíme už ve čtvrtek 15. března, a to nejen na americkém ABC, ale i na českém AXN pod názvem Pohřešovaní.

DALŠÍ UKÁZKY ZE SERIÁLU NAJDETE ZDE

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace