Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley Scott míří do Vatikánu


ikona
Spooner
scott
Jaký televizní projekt plánuje věhlasný režisér? 

Proč si to neříct na rovinu, Ridley Scott je prostě nenapravitelný workoholik. Legendární režisér, který by měl již ve svém požehnaném věku plné právo na to uložit svou milovanou profesi k ledu a věnovat se daleko klidnějším činnostem, totiž stále točí jeden film za druhým. A i když nás jeho nejnovější snímky už neoslňují možná tolik jako kdysi, pořád musíme nad tímto režisérským veteránem hluboce smeknout. Nyní se navíc po pár letech opět chystá nakouknout do televize a poprvé za svou kariéru se ujme dokonce zrežírování pilotu. A jaký že projekt to filmového velikána tak upoutal?

Jedná se o nový seriál čím dál ambicióznější televize Showtime, s výstižným názvem Vatican. V připravovaném seriálu se podíváme přímo do srdce moderní katolické církve, ve kterém je kromě samotného duchovna důležitá také moc a politický vliv. Seriál se tak bude zabývat hlavně vztahy, rivalitou a politickými machinacemi uvnitř Vatikánu, kde už se zřejmě teď sepisuje nějaký ten rozhořčený dopis proti tvůrcům. Kontroverzních témat však není na kabelovce nikdy dost a čeká nás tak nejspíš napínavý thriller plný intrik. Kromě Ridleyeho Scotta se pak bude na projektu podílet také producent hláškujícího Dr. House, Paul Attanasio, a producentské duo bratrů Zuckerových, kteří mají na kontě například oceňovanou Dobrou manželku. Zkrátka další hodně zajímavý projekt na obzoru, který nás díky účasti režisérské legendy zajímá ještě o něco více.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace