Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tajemné město M. Night Shyamalana


ikona
Spooner
shyamalan
Co chystá režisér Šestého smyslu, Vyvoleného či Vesnice? 

Doby překvapivých point M. Night Shyamalana jsou již nejspíš definitivně za námi. Poslední vládce větru totiž dokázal, že kdysi zajímavému Indovi dělá potíže nejen režírování velkolepých filmů, ale již také sepsání smysl dávajícího scénáře. A to je na tvůrce, který má na triku Šestý smysl a Vyvoleného, velmi smutné zjištění. Letos tak bude mít Shyamalan se sci-fi After Earth možná poslední možnost, jak o svých kvalitách nejisté diváky ještě přesvědčit, i když jich díky Smithovic rodince přijde do kina nejspíš víc než dost. Pozvolna vyhasínající režisérská hvězda se však v poslední době začíná ochomýtat také okolo televize, kde si možná chce zajistit taková menší zadní vrátka. O jeho připravovaném projektu Proof pro televizi Syfy, ve kterém bude bohatý mladík hledat důkaz života po smrti, jsme vás už informovali. Nepůjde však o Indův jediný seriál, na který se budeme moci brzy na našich monitorech těšit.

Jeho další televizní pokus tentokrát skončil na stanici FOX, která by nějaký velký hit potřebovala jako sůl. Dramatický seriál Wayward Pines bude vyprávět o agentovi tajné služby Ethanovi Burkeovi, který právě v titulním městečku vystopuje dva dlouho pohřešované agenty. Hlavní hrdina se však časem čím dál více zaplétá do velkých tajemství záhadného městečka a dostává se tak dále od všeho, co kdy znal. Seriál bude adaptací bestselleru Pines od Blakea Crouche a nutno podotknout, že tento námět by mohl milovníkovi záhad a kdysi třeskutých point docela sednout. Tak snad se Shyamalan dostane zpátky do sedla aspoň v té televizi.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace