Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nášup nových komediálních seriálů


ikona
Spooner
komedie
Jaké sitcomy pro nás chystají americké televize? 

O tom, že přípravy na nadcházející seriálovou sezónu jsou již v plném proudu, jsme vás informovali minulý týden. I v minulých dnech se však objevil celkem obsáhlý seznam připravovaných pilotů, které si americké stanice objednaly. A shodou náhod se jedná pouze o samé komedie. Na jaké více či méně zajímavé seriály se tedy můžeme v budoucnu těšit?

Nejdříve se koukneme na nové projekty stanice CBS, které jdou úspěšné sitcomy celkem od ruky. Ta si objednala rovnou dvě novinky od tvůrce Vychovávat Hope a Jmenuji se Earl, Grega Garcii. Jeho první kousek Super Clyde bude vyprávět o chlápkovi makajícím ve fast-foodu, jenž se rozhodne stát superhrdinou. Garcii druhý, zatím nepojmenovaný, komediální pokus se pak bude motat okolo čerstvě rozvedeného muže, ke kterému se k jeho neštěstí rozhodnou nastěhovat jeho rodiče. V další řachandě populární televize, The McCarthys, budeme zase pro změnu sledovat famílii, jejíž členové jsou až příliš vášnivými sportovními fanoušky. Tuto bláznivou rodinku bude produkovat režisér úspěšných komedií Panna nebo orel a Kamarád taky rád, Will Gluck.

Konkurenční NBC však nezůstává, co se sitcomů týče, vůbec pozadu a také nám přinese pár zajímavých kousků a dva z nich jsou navíc zaštítěny zvučnými jmény. To se týká hlavně jejich první novinky Assistance, protože ji bude produkovat samotný Will Ferrell se svým dvorním režisérem Adamem McKayem. Jejich již několikátá spolupráce bude pojednávat o holce pracující jako asistentka, jenž je zatažena do konfliktu mezi jejím snoubencem a malinko bláznivým šéfem. Snad se bude jednat o jedno z jejich více povedených dílek. Svůj další projekt pro NBC ale chystá také tvůrce právě končící americké verze Kanclu, Greg Daniels. Jeho nový nepojmenovaný seriál bude vyprávět o muži, který se po ukecání svými kámoši opět rozhodne randit. No a poslední komediální kousek na našem dnešním seznamu je Donor Party. V něm se mírně nezodpovědný muž dozví, že po světě nejspíš pobíhá hodně jeho ratolestí, jelikož svého času věnoval párkrát sperma. Setkává se proto s jednou z matek jeho dětí a navazuje vztah jak s ní, tak s jejím potomkem.


Tak co, vybrali jste si mezi novými komediemi svého favorita?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace