Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prima jaro plné lahůdek


ikona
Spooner
prima
Co uvidíme na druhé nejsledovanější komerční televizi? 

Na televizi Prima se začátkem tohoto roku rozhodně nenudí. Prvního února odstartuje jejich nová stanice Prima Zoom a jedna z nesledovanějších tuzemských stanic má také nového generálního ředitele Martina Konráda. Je toho zkrátka dost. Dnes navíc Prima představila za doprovodu známých tváří své jarní schéma. V něm samozřejmě nebudou chybět úspěšné stálice oblíbené stanice. Diváci se tak dočkají další série seriálu Cesty domů, Partička nám zase zaimprovizuje a vrátí se také Nikdo není dokonalý, Prostřeno či Farmář hledá ženu. Hoši z Primy se ovšem nespoléhají jen na své osvědčené tituly a připravili si pro nás také pár nových pořadů.

Předně se mohou diváci těšit na dvě nové a trochu netradiční soutěže. V první novince Vylomeniny bude duo moderátorů Martin Dejdar a Tomáš Měcháček našeptávat účastníkům soutěže do ucha úkoly, které mají vykonat. Snad se tady však nezapomene také na humor. To druhý soutěžní pořad zní ještě malinko šíleněji. Iva Pazderková nám totiž v Pekelné výzvě na Coolu ukáže, co jsou někteří lidi schopni udělat pro peníze. To v překladu znamená, že moderátorka soutěžícím odpovídání na otázky malinko znepříjemní vyhrocenými situacemi. Budou se tak muset při odpovídání smířit s elektrickými šoky, zásahy paintballovou pistolí či uhýbáním wrestlerovi. Svérázné? Určitě. Zábavné? No, to ještě uvidíme. Diváci se mohou těšit také na novou talk show Bolka Polívky s výstižným názvem Polívka na víně. Na Prima Love pak budou moci ženské slintat nad pořadem Božské dorty od Markéty. Ten nás ale nejspíš začne zajímat až v době, kdy šikovná cukrářka upeče dort s podobiznou Darth Vadera.

Také filmoví a seriáloví fanoušci by si ovšem mohli přijít na své. Z filmů nás tak čeká například romantická “komedie“ Nějak se to komplikuje, nový Barbar Conan nebo Hanebný pancharti, kteří nám zpříjemní dubnové narozeniny Primy Cool. Ze seriálů pak Prima nabídne druhou řadu Hawaii Five-O, její cool bratříček nám pak přinese třeba novou řadu Teorie velkého třesku či seriálu Grimm a divačky kanálu pro ženy se již nyní mohou koukat na populární Pomstu aka Revenge. Na začátek roku je toho prostě dost a dost. Do toho navíc generální ředitel oznámil, že se bude Prima více angažovat v koprodukci českých filmů a rozsáhlou změnou projdou také jejich internetové stránky.


Vybrali jste si z nové primácké nabídky, nebo dáte nadále přednost svému počítači s rychlým připojením?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace