Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo věří v Abramse?


ikona
Spooner
abrams
Očekávaná pecka od tvůrce Ztracených a režiséra Potomků lidí nabírá první herce. 

O vyhlížené novince Believe od úspěšné továrny na hity, J. J. Abramse, a režiséra vynikajících Potomků lidí, Alfonso Cuaróna, jsme vás už párkrát informovali. V seriálu se setkáme s mladou dívkou, která má velmi zvláštní schopnosti, a s uprchlým vězněm, jenž se rozhodl holku chránit před různými nekalými živly. Ti by totiž chtěli jejích schopností náležitě využít. Projekt patří asi mezi nejočekávanější tituly NBC tohoto podzimu a Cuarón se kromě produkce ujme i režie pilotu. Nyní navíc tvůrci začali svůj nadcházející hit pilně obsazovat.

Oním uprchlíkem, který bude nebohé dívce krýt záda, se stane nepříliš známý Jake McLaughlin. Toho jste mohli zahlédnout v menších roličkách v nedávných Divoších Olivera Stonea či výtečném dramatu Warrior. Moc vám toho jeho jméno však neřekne. To druhý herecký ksicht už je malinko známější. Delroy Lindo se totiž na přelomu tisíciletí často vyskytoval v příjemných akčních béčkách typu 60 sekund či Romeo musí zemřít a několikrát přesvědčil, že charisma rozhodně má. V posledních letech se ovšem za ním krapet zavřela voda a celkem neúspěšně se snažil prosadit v televizi. Pokus pod Abramsovým dohledem by mu ale vyjít mohl. V Believe si zahraje Wintera, na první pohled milého kněze s váženou pověstí, který ovšem není tím, kým se na první pohled zdá. Tohle nám prostě šmakuje čím dál víc a nové dítko hvězdného režisérského dua si určitě nenecháme ujít.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace