Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek míří do Prahy


ikona
Spooner
trek
Setkejte se s herci z populárního seriálu. 

Star Trek v dnešní době pro většinu lidí znamená hlavně nařachané blockbustery, ve kterých se J. J. Abrams utrhne ze řetězu, kapitán Kirk zahláškuje a Benedict Cumberbatch si pro sebe ukradne všechny upoutávky. Stále se zde najde ale hodně fandů, pro něž tento hvězdný kult znamená hlavně nespočet legendárních seriálů, díky kterým nosí divné uniformy místo pyžama a odrecitují vám celou klingonskou abecedu. A právě fanoušky seriálu nadmíru potěší nadcházející akce.

Do Prahy se totiž chystají rovnou dva seriáloví matadoři ze startrekovského univerza, Robert Picardo a Robert Duncan McNeill, kteří se objeví na speciální akci WARP 03. Oba herci si pochopitelně zahráli ve Star Trek: Voyager, jenž můžete navíc od začátku dubna začít nakoukávat na Prima Cool. Robert Picardo, jehož účast udělá jistě radost také fanouškům televizní Hvězdné brány, zde ztvárnil holoprogram pomáhající lékařům Hvězdné flotily a do Prahy se podívá již podruhé. Pro představitele poručíka Parise, Roberta Duncana McNeilla, to bude první tuzemská návštěva, ale již teď se na ni prý velice těší. Pokud vám tedy tento rok nestačí jen premiéra nové Star Treku, tak 1. června v kině BIO OKO může ještě více ukojit svou trekovskou závislost. Více informací o exkluzivní akci naleznete zde.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace