Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se vrátí do American Horror Story?


ikona
Spooner
american horror story
Jaký podtitul ponese čtvrtá řada hororového hitu? 

Tak to přišlo dříve, než jsem očekával. Je to teprve týden, co bylo oficiálně naznačeno, že by se čtvrtá řada úspěšné šílenosti American Horror Story mohla odehrávat v prostředí lunaparku. Navíc to vypadalo, že se delší dobu nic bližšího nedozvíme. Tvůrce seriálu Ryan Murphy se však přeci jenom rozhodl udělat fanouškům radost a rozkecal o další sérii zvrhlých příběhů. A prozradil toho docela dost.

Nová řada tedy bude nést podtitul Freak Show. Příběh nás proto očividně zavede do obludária, v němž se mohou diváci pokochat pohledem na lidi s fyzickým postižením či jistým druhem znetvoření. Děj se bude odehrávat v padesátých letech v městečku Jupiter na Floridě. Neobvyklé představení navíc bude vést hlavní hvězda seriálu, Jessica Lange, jež se bude společně se svými nezvyklými zaměstnanci za každou cenu udržet jejich ohrožený byznys při životě. Kromě ní byl nyní potvrzen také návrat Kathy Bates, Sarah Paulson, Evana Peterse, Angely Bassett či Frances Conroy, kteří si zahrají hlavní “ zrůdičky“ v této bizarní show. S největší pravděpodobností se pak vrátí také Emma Roberts a Denis O’Hare. Fanoušci se mají zkrátka opět na co těšit. Hlavní tváře seriálu jsou totiž oficiálně zpět, prostředí obludária zní také čím dál lákavěji a s jeho samotnými účinkujícími si tvůrci dozajista hodně pohrají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace