Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: CW


ikona
Spooner
cw
Kdo další si kromě Flashe doběhl pro vlastní seriál? 

Rubrika seriálových novinek na příští sezónu je již u konce a nám zbývá probrat už jen nejmenšího hráče na televizním poli. Stanice CW nikdy neměla dvakrát vysoké ambice a její hlavním cílem je pobavení mladší generace diváků. Od své strategie samozřejmě neustoupí ani v nadcházejícím ročníku a opět přichází s projekty, jež zaujmou zejména puberťáky. I ostatní diváky by ovšem některé z novinek mohli zajímat.

Backpackers: Kámoši Ryan a Brandon se vydají na bláznivý výlet po Evropě, aby našli Ryanovi dívku jeho srdce. Jejich roadtrip se ovšem zkomplikuje, když někdo zveřejní Ryanů starší deník na internetu. Vydají se tak na cestu po celém světě, od Kanady až po Thajsko, aby našli prevíta, který jeho důvěrné záznamy zveřejnil. A zažijí přitom samozřejmě nejednu pařbu a potkají nějakou tu krasavici. 

The Flash: Další z řady očekávaných comicsových adaptací, v níž se seznámíme s nejrychlejším mužem DC univerza, Flashem. Novinka pochází od tvůrců hitu Arrow a bude zasazena do stejného světa. Ostatně, už v letmém představení po boku Oliver Queena vědátor Barry Allen prokázal, že je celkem sympaťák. Ale to už jste asi z nářezového traileru zjistili taky.

iZombie: Další adaptace od DC Comics, tentokrát o dost šílenější. Bude pojednávat o studentce medicíny, jež získá práci u místního koronera. Jo, a je to také zombie, která svou identitu tají tím, že místnímu koronerovi dennodenně ožírá mrtvoly. S každým sežraným mozkem navíc získá vzpomínky zemřelého a může tak policii pomoct řešit záhadné případy. Snad nám tvůrci Veronicy Mars naservírují kromě mozků také pořádnou porci nadhledu.

Jane the Virgin: Jane je slušňačka a přísná věřící, co se snaží na sex myslet co nejméně. Je jí to ale prd platné, jelikož byla po nečekaném sledu událostí uměle oplodněna. Jasný adept na brzké zrušení.

The Messengers: Záhadný objekt dopadne na Zemi a následná vlna zdánlivě usmrtí skupinku lidí. Ti se však po několika hodinách vrátí zpět mezi živé. Poté zjišťují, že mohou jako jediní zabránit blížícímu zániku lidstva, nebo ho naopak způsobit.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace