Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daredevil má novou tvář


ikona
Spooner
daredevil
Kdo si zahraje slepého hrdinu v připravované comicsové pecce of Netflixu? 

Nad chystanou comicsovou invazí internetového giganta Netflix se v redakci třeseme již nějaký ten pátek. Největší očekávání v nás pak samozřejmě vyvolává návrat kultovního Daredevila, jenž si o pořádný reparát říká již od nechvalně známého filmového guláše s Benem Affleckem. Očekávaná novinka sice před pár dny vyfasovala nového showrunnera Stevena S. DeKnighta, tvůrce krvavého Spartaka. Jinak nás však drsné a temné pojetí světa Marvelu láká již od svého ohlášení. Největším otazníkem před začátkem červencového natáčení tak zůstávalo, kdo že se role právníka Matta Murdocha alias Daredevila nakonec ujme. Nyní už máme oficiálně jasno. A je to celkem velké překvapení.

Comicsovou legendu si totiž zahraje britský sympaťák Charlie Cox, jehož bude většina diváků znát především z povedeného Hvězdného prachu Matthew Vaughna či gangsterky Impérium – Mafie v Atlantic City. Žádné hvězdné jméno to rozhodně není a do ideální volby fanoušků má asi docela daleko. Již v netradiční pohádce z pera Neila Gaimana však dokázal, že talent i charisma mu rozhodně nechybí a jedná se tak o dosti zajímavou volbu. Cox je tak první oficiální tváří ambiciózních plánů služby Neflix. Snad se další postavy a comicsoví borci dočkají svého obsazení co nejdříve.

Co říkáte na toto castingové překvapení vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace