Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daredevil zná svého nepřítele


ikona
Spooner
daredevil
Netflix pokračuje v obsazování své comicsové pecky. Kdo si zahraje nepřehlédnutelného Kingpina? 

Přípravy na seriálového Daredevila jsou v plném proudu. Natáčení prvního comicsového hrdiny z ambiciózního plánu služby Netflix započne již v červenci v samotném New Yorku a dohled nad projektem přebral tvůrce krvavého Spartaka, Steven S. DeKnight. Obsazení přehlíženého Charlieho Coxe pak sice jistou část fandů příliš nepotěšilo. Na projekt, jenž by měl svou koncepcí připomínat spíše třináctihodinový film, se však stále hodně těšíme. Jenže slepý strážce pořádku z Hell's Kitchen se neobejde také bez své klasické nemesis. Tou je v comicsových sešitech obávaný a především nepřehlédnutelný Wilson Fisk aka Kingpin. A kdo že si tedy slavného záporáka již brzy zahraje?

Obávaného krále zločinu, jenž půjde Mattu Murdochovi a jeho rudému alter egu po krku, si vystřihne Vincent D'Onofrio. To je jeden z těch herců, jehož tvář si díky nespočtu vedlejších rolí pamatujeme všichni, ale na jméno si u něj vzpomene jen málokdo. Věčnému herci vedlejších rolí, jehož si vybavíte nejspíše z nesmrtelné kriminálky Zákon a pořádek a příští rok zavítá i do Jurského parku, ovšem talent a charisma nechybí. Jedná se tak o celkem zajímavou volbu, díky níž by se mohl Charlie Cox ve své potenciálně přelomové roli solidně zapotit. Jenom na tom objemu by měl nový představitel Kingpina ještě trochu zapracovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace