Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hannibal Lecter na Divokém západě


ikona
Spooner
westworld
J. J. Abrams a HBO chystají seriálovou pecku. A nehodlají v ní šetřit hvězdami. 

J. J. Abramsovi dovádění se světelnými meči nejspíš nestačí. Šikovný režisér se totiž nespokojí jen s natáčením sedmých Star Wars a dělá si opět zálusk na zajímavý televizní projekt. A že se tentokrát máme zřejmě opravdu nač těšit. Se svým parťákem Jonathanem Nolanem, s nímž spolupracuje již na seriálovém hitu Person of Interest, totiž chystá televizní adaptaci polozapomenuté sci-fi Westworld od spisovatele a režiséra Michaela Crichtona. Snímek vyprávěl o dosti netradičním zábavním parku, v němž se jeho bohatí účastníci mohli pomocí počítačového programu vydat na výlet do starých časů, starověkým Římem počínaje a Divokým západem konče. Jednoho dne se ovšem program malinko zblázní, účastníkům začne jít o život a po krku se jim navíc vydává smrtící pistolník android.

V seriálové verzi nás pak zřejmě čeká mnoho změn. Tvůrci totiž slibují, že seriál se bude více zabývat osudy robotů nezvyklého areálu, kteří si navíc myslí, že jsou obyčejní lidé. Do upraveného světa Divokého západu se však podíváme tentokrát i s řadou známých tváří. Celý projekt si totiž vzala pod svá křídla HBO, jež v poslední době nemá ve zvyku s hvězdami troškařit, a připravuje pro nás opravdu šťavnaté obsazení. Jednu z hlavní rolí si tak zahraje velký herecký veterán Anthony Hopkins. Zhostí se role doktora Roberta Forda, geniálního tvůrce a ředitele Westworldu, jenž má jedinečnou vizi na rozvoj parku a nebojí se prosadit i těmi nekompromisnějšími metodami. Půjde vůbec o první seriálovou roli bývalého Hannibala Lectera, jenž si pro svou televizní džob snad nemohl vybrat zajímavější projekt.

Nejedná se však o jedinou známou tvář v této čím dál nadějnější novince. Hlavní ženské role se totiž ujme talentovaná Evan Rachel Wood. Tato kráska se zhostí partu Dolores Abernathy, farmářky z Divokého západu a v neposlední řadě robota, která si začne uvědomovat, že její život je jedna velká lež. Aby těch známých ksichtů nebylo málo, tak dalším zajímavým jménem v hereckém obsazení se nejspíš již brzy stane James Mardsen alias Cyclops z X-menů, jemuž prý již pouze zbývá podepsat smlouvu. Značka J. J. Abramse a HBO zkrátka naláká do bedny každého, námět skýtá neskutečný potenciál a kabelová jednička má tak evidentně zaděláno na další velký hit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace