Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Známe hereckou sestavu True Detective?


ikona
Spooner
detectivetruetrue detective
Je tu další kolečko žhavých drbů okolo kriminální pecky. Kdo se v ní objeví a o čem bude druhá řada? 

Už je to zase tady. Scénárista Nic Pizzolato by asi chtěl, aby okolo připravované druhé řady temné kriminálky True Detective byl co největší klid, a on se mohl v klidu věnovat dopilování scénáře. Filmové weby a fanoušci letošního seriálového objevu jsou ale jiného názoru a spekulace o tom, jaká herecká hvězda se v druhé sérii objeví, v podstatě neberou konce. A nyní je těch hereckých spekulací zase o něco více. Už nějakou dobu se šušká, že dvě ze tří hlavních rolí by si pro sebe měli urvat Colin Farrell a Taylor Kitsch z válečného Na život a na smrt či Bitevní lodě. Nyní to vypadá, že oba mají k podepsání smlouvy již zatraceně blízko a tato šeptanda rozhodně nebude tak nesmyslná, jako v případě Brada Pitta či Jessicy Chastain. Nepůjde ovšem o jediné známé tváře, jež by se mohly v dalším zapeklitém kriminálním případu objevit.

Žhavou kandidátkou na hlavní ženskou roli, a tudíž zkompletování ústředního tria, je Elizabeth Moss z oceňované pecky Mad Men či kriminální minisérie Top of the Lake. A právě druhý zmiňovaný počin dal jasně najevo, že tato televizní hvězdička by se do ponurého Pizzolatova světa skvěle hodila. Nečekanou a mnohem odvážnější volbou by však mohlo být obsazení dalšího známého jména, o němž se v souvislosti s Temným případem hovoří. Jednu z důležitých a záporných rolí by si dle všeho měl zahrát slavný komik Vince Vaughn. A toho bychom u podobného projektu rozhodně nečekali. Na druhou stranu by se jednalo o perfektní možnost, jak si napravit svojí malinko pošramocenou hereckou kariéru. Jednu z vedlejších rolí si pak nejspíš zahraje televizní veteránka Michelle Forbes, známá především divákům The Killing či Pravé krve. Nových tváří se zkrátka okolo HBO hitu pohybuje více než dost. Nejde však o jediné žhavé spekulace, které se okolo velebeného seriálu objevily.

Internetový server The Wrap totiž zveřejnil také první nástřel samotného příběhu. Děj nás tak možná zavede do fiktivního kalifornského města, v němž je brutálně zavražděn místní zkorumpovaný manažer Ben Caspar, jenž se podílel na průlomové dohodě, jež měla navždy změnit zdejší dopravní systém. Na případu jsou tak nuceni spolupracovat tři detektivové z různých měst, jejichž vyšetřování nabere daleko temnější směr, než se zprvu zdálo. Na těle mrtvého byly totiž nalezeny satanistické znaky a oběť tak možná byla členem nebezpečného kultu. Onu trojici detektivů si pak samozřejmě zahrají právě Colin Farrell, Taylor Kitsch a Elizabeth Moss a každý z nich by řešil i nějaký ten osobní problém. Farrellův charakter vyfasuje problém s kokainem a zvládáním vzteku, Elizabeth Moss náklonnost k alkoholu a gamblerství a Taylor Kitsch coby válečný veterán nějakou tu nepěknou vzpomínku. Vince Vaughn by se pak zhostil role Franka Seymona, tvrdého byznysmena, jenž chce přes Kalifornii postavit vysokorychlostní železniční trať. HBO ani samotný Pizzolato ovšem zatím synopsi ani hereckou sestavu nijak nekomentovali a může se tak jednat jen o další slušně promyšlenou kachnu. Poslouchá se to ale hodně dobře a ke stylu seriálu by tato zápletka jistě seděla.

A co říkáte na další herecké spekulace vy? Líbí se vám možná zápletka druhé řady?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace