Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdný Westworld nabírá obsazení


ikona
Spooner
westworld
Kdo se připojí k Anthony Hopkinsovi v připravované novince od J. J. Abramse?  

Tak to vypadá, že v případě chystaného projektu Westworld máme zaděláno na jedno z nejšťavnatějších seriálových obsazení posledních let. Novinka stanice HBO z hlav J. J. Abramse a Jonathana Nolana bude televizní adaptací sci-fi Michaela Crichtona pojednávající o neobvyklém zábavním parku, jenž své návštěvníky zavede pomocí počítačového programu do simulovaného Divokého západu. A pak se něco ošklivě pokazí.  Již takhle zajímavá premisa navíc láká jednu hvězdu za druhou. Už nějakou dobu tak víme, že ředitele Westworldu si zahraje sám herecký veterán Anthony Hopkins a hlavních rolí se chopí kráska Evan Rachel Wood a James Mardsen aka Cyclops z X-menů. Tím ovšem výčet známých hereckých tváří zdaleka nekončí.

Dalším hereckým trumfem chystané HBO pecky se totiž stává Ed Harris, hollywoodská továrna na charisma z kultovek Skála, Apolla 13 či Propasti. V připravovaném sci-fi westernu se zhostí role hlavního záporáka pojmenovaného prozatím jako Muž v černém. Dle tvůrců by mělo jít o totálního záporáka se vším všudy. Že by se jednalo o nástupce kultovní pistolníka/androida z tváří Yula Brynnera z původního snímku? Těžko by HBO našlo charizmatičtější náhradu. Také vedlejší role se nám ovšem začínají plnit známými tvářemi. Mezi již tak našlapaným obsazením totiž potkáme také neméně charismatického Jeffrey Wrighta z Casina Royale či gangsterky Impérium – Mafie v Atlantic City, či Rodriga Santoru aka Xerxese z obou dílů Třístovky. Očekávaní tedy i nadále stoupají a nám se před očima rýsuje asi nejhvězdnější casting příštího roku. Tedy alespoň do oznámení obsazení druhé řady True Detective.

Update:  A zajímavý casting stále nebere konce. Dalším nadějným přírůstkem se totiž stává Thandie Newton z oscarovky Crash či druhého Mission: Impossible.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace