Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pařba na farmě


ikona
Spooner
one percent
Co mají společného známý komik a oceňovaný režisér Alejandro Gonzalez Iñárritu? 

Kabelovka Starz má na svém kontě několik hitů v čele s brutálním Spartakem či oddechovým Da Vinci's Demons a vybudovala si tak již slušnou diváckou základnu. Nějaký ten ambiciózní projekt, jenž by dokonce pomýšlel na prestižní ceny, však v jejich rybníčku prozatím chyběl. Nyní ovšem na tuto stanici překvapivě přichází oceňovaný tvůrce Alejandro Gonzalez Iñárritu, režisér kultovního Amores Perros – Láska je kurva, výtečných 21 gramů či připravovaného Birdmana. A kromě zajímavého námětu sebou do bedny přináší i zatraceně nadějné obsazení.

Jeho novinka The One Percent bude vyprávět o životě utlačovaného farmáře, který se snaží udržet nad vodou svůj byznys a vypořádat se zároveň s těžkou rodinnou situací. Jednoho dne se ale něco ošklivě změní a hlavní hrdina bude skrývat jedno velké tajemství, jež může navždy změnit jejich životy. Role nebohého farmáře se nečekaně zhostí komediální herec Ed Helms známý z filmových Pařeb či americké verze Kanclu, pro něhož bude vážnější role pořádnou hereckou výzvou. Jeho manželku si pak nezahraje nikdo menší než dvojnásobná držitelka Oscara, Hilary Swank. Hvězdný herecký trojlístek pak doplní a hlavu celé farmářské rodiny si zahraje veterán Ed Harris. Bývalý generál Hummel z kultovní Skály se evidentně začíná v bedně dost zabydlovat, jelikož teprve včera kývnul také na jednu z hlavních rolí v chystané seriálové pecce Westworld. Jméno oceňovaného mexického tvůrce, jenž se bude podílet na scénáři i režii, zkrátka láká známé tváře i do televize. Lepší první krok mezi ambicióznější projekty asi stanice Starz udělat nemohla.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace