Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychlý a zběsilý True Detective?


ikona
Spooner
detectivetruetrue detective
Druhá řada temné kriminálky se možná dočká nečekaného režijního dohledu. 

Že už jsme tu pár týdnů neměli pořádně šťavnatou spekulaci o nadcházející řadě výtečného Temného případu? Tak nyní tu máme další zajímavou šeptandu. Premiéry další série vychvalované krimi se sice dočkáme až příští léto, natáčení by se však mělo rozběhnout již příští měsíc, a tak se to nadějnými spekulacemi jen hemží. Už nějakou dobu tak víme, že bychom v temném výletu do Kalifornie mohli potkat Colina Farrella, Taylora Kitsche nebo Vince Vaughna. Zajímavá jména bychom ale mohli očekávat i za kamerou, kde bychom místo Cary Fukunagy měli dostat hned několik režisérských es. Tím prvním by mohl být již dlouhou dobu spekulovaný filmový klasik William Friedkin, tvůrce Vymítače ďábla či Francouzské spojky. A nyní se začíná kolem ostře sledovaného projektu ochomýtat další šikovný chlapík.

Stanice HBO totiž prý aktuálně jedná s Justinem Linem, režisérem série Rychle a zběsile a jedním z nejnadějnějších akčních řemeslníků současnosti. Tvůrce rychlé party okolo Vina Diesela by se pak chopil režie prvních dvou epizod. A to je po Fukunagově temném stylu hodně netradiční a překvapivá volba. Zároveň to ovšem potvrzuje slova tvůrce seriálu Nica Pizzolatta, jenž již v minulosti naznačil, že druhá sezóna se vydá malinko odlišným směrem. Že by jím byla sázka na akčnější a svižnější styl? Uvidíme, Linova účast totiž zatím není ani oficiálně potvrzena a vše tak může být nakonec úplně jinak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace