Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další hvězda v True Detective?


ikona
Spooner
detectivetruetrue detective
Kolo spekulací kolem temné kriminálky se zase roztáčí. Které známé jméno se objevilo tentokrát? 

Chápu, těch novinek a drbů okolo druhé řady opěvovaného Temného případu je možná opravdu až příliš. Se spekulacemi se v posledních týdnech opravdu roztrhl pytel a kabelovka HBO se zatím nerozhoupala potvrdit byť jen jediné spekulované jméno. Kolem režie seriálu se tak prý ochomýtá veterán William Friedkin či akční miláček Justin Lin a před kamerou by se zase mohli objevit Colin Farrell, Taylor Kitsch, Vince Vaughn či Elisabeth Moss. Právě posledně jmenovaná herečka z kultovních Mad Men však ještě rozhodně nemá nic jisté. O hlavní ženskou roli se totiž prý velice zajímá další nadějná herecká tvář.

Roli vyšetřovatelky, jež kromě vyšetřování brutálního případu vyfasuje také závislost na alkoholu a gamblerství, by tak dle nových spekulací mohla připadnout sympatické Rachel McAdams, která nás opakovaně dokázala okouzlit v romantických úlohách typu Lásky čas. V aktuálním Nejhledanějším muži nám zase dává najevo, že se čím dál častěji pouští i do náročnějších látek. Její angažování do další série True detective by pak rozhodně dávalo smysl a o herecké kvality bychom se také příliš bát nemuseli. Možná už by to ale vážně chtělo, aby tvůrci místo vypouštění různých spekulací konečně začali potvrzovat jednotlivá jména. Natáčení by totiž mělo začít co nevidět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace