Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Colin Farrell oficiálně v True Detective


ikona
Spooner
detectivetruetrue detective
Šeptanda je u konce. Temný případ konečně nabírá první hereckou hvězdu. 

Už je to konečně tady. Po měsících drbů a internetových spekulací kolem nové řady kriminální pecky True Detective, kterým se nevyhnuly ani přední hollywoodské hvězdy v čele s Bradem Pittem a Jessicou Chastain, tu máme již první oficiální hvězdu nové série. A není to vlastně vůbec žádné překvapení. O účasti Colina Farrella se totiž šuškalo již nějaký ten pátek a v jeho případě se zdálo oficiální potvrzení být jen pouhou formalitou. A taky že bylo.

Irský borec totiž nyní konečně v jednom rozhovoru potvrdil, že v další sérii Temného případu s ním máme stoprocentně počítat. Nic jiného ovšem k seriálu ani své postavě neprozradil. Pouze potvrdil, že se v Kalifornii začne natáčet již velmi brzy a natáčení zabere štábu zhruba čtyři až pět měsíců. Což by souhlasilo se spekulovanou premiérou v létě příštího roku. Farrell se tak dle drbů asi zhostí role jednoho z trojice detektivů, jež bude vyšetřovat brutální vraždu zkorumpovaného manažera, který měl prsty v revoluční změně tamního dopravního systému. A aby to Farrellův charakter měl obzvláště šťavnaté, tak to bude mít také problémy s drogami a zvládáním vzteku. První hvězda je tedy oficiálně na palubě jednoho z nejočekávanějších projektů příštího roku. Otázkou zůstává, jaká z dalších dříve zmíněných tváří se k němu brzy přidá. Bude to Taylor Kitsch, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Elisabeth Moss nebo někdo úplně jiný? V následujících dnech se to snad dozvíme.

Update: Dalšími potvrzenými jmény se nakonec stává Vince Vaughn a režisér Justin Lin. Jen houšť, HBO!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace