Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podívá se Boardwalk Empire do kin?


ikona
Spooner
boardwalk empire
Nucky Thompson a gangsteři z Atlantic City možná ještě neřekli poslední slovo. 

Impérium – Mafie v Atlantic City patřil mezi nejambicióznější a nejnákladnější seriály HBO poslední let. A věhlasné kabelovce se sázka na výpravnější gangsterku nepřekvapivě opět vyplatila. Pomalejší tempo a zvolený styl možná neseděl úplně každému, kousek ze scenáristické stáje Terence Wintera (Vlk z Wall Street, Rodina Sopranů) ovšem stále patřil mezi to nejkvalitnější, na co jste mohli v bedně narazit. Mafiánská cesta Nuckyho Thompsona však loni na podzim definitivně skončila a tvůrci naservírovali divákům více než důstojnou tečku. Nyní to ale vypadá, že drsní mafiáni z Atlantic City a okolí ještě neřekli poslední slovo. Dost možná se totiž dočkáme celovečerní verze.

O převedení gangsterské pecky do kin se pak nesnaží nikdo menší než Mark Wahlberg, jeden z producentů seriálu. Ten se totiž rozkecal o tom, že se Boardwalk Empire opravdu snaží protlačit na velké plátno a nemá přitom zrovna skromné cíle. Rád by totiž, kdyby si chystaný snímek zrežíroval sám Martin Scorsese, jenž na seriál dohlížel z pozice producenta a natočil k němu i pilot. Že vám plány Marky Marka přijdou přemrštěné a jde jen o velké řečičky? Nezapomínejme však, že když si hollywoodský sympaťák něco umane, tak už se toho většinou nepustí a zvládnul takhle do kin protlačit i svojí srdcovku Vincentův svět. HBO se pak celovečerních štací také dvakrát nebojí. Otázkou zůstává, o čem by snímek vlastně pojednával. Wahlberg naznačil, že by se mohlo jednat o prequel a podívali bychom se tak dost možná na nelegální začátky Nucky Thompsona. Vypadá to tedy, že Mark již počítá i s návratem Steva Buscemiho. Uvidíme, zda si mu jeho ambiciózní plány nakonec podaří uskutečnit. Když už se ovšem to samé povedlo kabelovce Starz s méně známým kouskem Magic City, tak jsou Nuckyho šance na návrat hodně solidní.

Láká vás návrat Boardwalk Empire v celovečerní verzi? A nechá se podle vás Scorsese ukecat?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace