Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové hody: CBS


ikona
Spooner
cbsserialy
S čím nás hodlá příští sezónu překvapit americká televizní jednička? 

Seriálová nadílka pokračuje. Tentokrát se koukneme na nabídku nejsledovanější americké televize, CBS. Ta s novinkami tentokrát malinko šetří a spíš než na originalitu sází na ždímání slavných seriálových i filmových značek či na ne zrovna atraktivní comicsárnu. Jenže coby se snažili, když jim tato strategie vychází a nejspíš se opět dočkají velmi vysokých ratingů.

Angel from Hell – Sitcom o vulgární, buranské Amy, která se vetře do zdánlivě dokonalého a spořádaného života mladé Allison. Ukáže se ale, že Amy je ve skutečnosti jejím strážným andělem, jenž jí prozradí i nejedno tajemství.

Code Black – Nové lékařské drámo o nejproslulejší a nejpracovitější pohotovosti ve Spojených státech. Všemu tady bude šéfovat odvážná a vždy riskující doktorka Leanne Rorish v podání oscarové Marcie Gay Harden a o novou doktorskou krev se tu bude starat Luis Guzman. Na nástupce legendární Pohotovosti to ovšem nevypadá.

Criminal Minds: Beyond Borders – Další spin-off kriminálky Myšlenky zločince, v němž bude vyšetřovací tým, který zachraňuje Amíky zapletené v případech v cizích zemích. V hlavní roli se objeví Gary Sinise a hvězda Breaking Bad, Anna Gunn.

 

Life in Pieces – Komediální seriál o hodně rozvětvené rodince, v níž se každý nachází ve zcela jiné fázi života. A i když to zatím tak nevypadá, mělo by z toho vzniknout hodně zábavných situací.

Limitless – Televizní pokračování úspěšného Všemocného, v němž bude nový hrdina Brian Finch za pomoci tajuplné drogy využívat svůj nový megamozek k řešení kriminálních případů. A když budete hodní, možná se vrátí i Bradley Cooper.

Rush Hour – Seriálový remake známé filmové série, v němž budou ukecaný Amík a rychlonohý Asiat řešit všemožné případy. Chris Tucker ani Jackie Chan však logicky nedorazí.

Supergirl – Očekávaná comicsovka o sestřence Supermana, Kaře Zol-El, jež se rozhodne po vzoru superbratránka konat dobro. Ale co bych se opakoval, u nedávného traileru už jsme si zanadávali dostatečně.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace