Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové hody: CW


ikona
Spooner
cwserialy
Malá podceňovaná stanice chystá další ambiciózní comicsovku. A možná i nejedno překvapení. 

Na puberťáky cílená televize CW má za sebou dosud nejúspěšnější sezónu historie, při níž zrušila jen jednu loňskou novinku. Člověk by proto usuzoval, že se tamní kravaťáci rozjedou a budou do nás sypat jeden seriál za druhým. Jenže oni vědí, že nic takového nemají zapotřebí. Místo toho nám tak na podzim naservírují jen tři nové projekty, z nichž jsou ale vlastně všechny nečekaně zajímavé a mohou se z nich vyklubat nové hity stanice. Jo, takhle se to dělá.

Containment – V Atlantě propukne rychle se šířící smrtící epidemie a město je ihned dáno do karantény. Seriál bude sledovat osudy lidí na obou stranách barikády, zatímco vládní složky marně hledají lék a snaží se ve městě udržet pořádek. Tohle vypadá na jednoho z černých koní sezóny.

Crazy Ex-Girlfriend – Hudební komedie o tak trochu trhlé ženě, která se vzdá slibné kariéry a života v luxusním bytě, a odstěhuje se do nového města, aby zde našla lásku svého života v podobě jejího bývalého přítele ze střední.

Legends of Tomorrow – Další spin-off z comicsového světa Arrowa a Flashe. V něm se musí známé vedlejší postavy v čele s Atomem, zmrtvýchvstalou White Canary, doktorem Steinem či záporáckým dueem Captainem Coldem a Heat Wavem zachránit svět. A bude se přitom také cestovat časem. Zní to zkrátka jako hodně velká divočina, která může úspěšné univerzum zajímavě rozšířit, nebo mu zlomit vaz. I po zručně sestříhaném traileru to bohužel vypadá spíše na druhou možnost. Naděje ovšem stále zůstává.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace