Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Fist hlásí potíže


ikona
Spooner
iron fistmarvel
Comicsový superhrdina to nebude mít u Netflixu možná tak jednoduché, jak se zdálo. 

Marvelu se u internetového Netflixu na první pohled daří. Z Daredevila se stal hit, premiéra superhrdinky Jessicy Jones se pomalu ale jistě blíží a u drsoně Lukea Cage jde prý také všechno podle plánu. Jen u čtvrtého hrdiny do party, chystaného Iron Fista, bylo v posledních měsících podezřelé ticho a kromě jednoho drbu okolo obsazení se o něm prakticky nemluvilo. Většina lidí si myslela, že je to způsobené tím, že se mistr bojových umění s mystickými schopnostmi podívá na internet nejdříve až na podzim příštího roku. Nyní se ovšem začíná šuškat, že důvody jsou zcela jiné a očekávaná comicsovka začíná mít malinko problémy.

Producenti a hoši od Netflixu a Marvelu si totiž podle všeho ukrojili s Iron Fistem možná až trochu velké sousto a nevědí si s jeho zpracováním zrovna rady. K realizaci novinky už prý přizvali několik potencionálních tvůrců a scenáristů, žádný z nápadů ani tvůrčích cest se jim však příliš nezamlouval a projekt se tedy stále ocitá na samotném startu. Producentům prý dělá potíže hlavně zakomponování oněch mystických sil, které do temného a drsného světa Hell´s Kitchen nastavené kolegou Mattem Murdochem zrovna příliš nepasují. Momentálně tedy přemýšlí nad tím, v jakém množství budou tvůrci jeho mystické síly dávkovat a zda tu nebudou jen lehce naznačeny. Vypadá to tedy, že odpověď na tuto otázku budou tamní hlavouni hledat ještě nějaký ten pátek a je dost dobře možné, že se premiéra o nějaký měsíc pozdrží. Snad tedy studio nalezne ten pravý recept co nejdříve a Netflix si nepřipíše comicsovou trefu vedle. Chystané týmovce Defenders by to mohlo přinést nečekané vrásky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace