Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Xena provokuje fanoušky


ikona
Davies182
lawlessxena
Tak jak je to s tím revivalem? Lucy Lawless si nedá pokoj a pokouší svět tajemnou fotografií!  

Nejste už ze všech těch kachen o chystaných remacích (kdo mi najde, jak se česky správně skloňuje slovo "remake", vyhrává bludišťáka) mírně řečeno unavení? Poslední dny na nás jedna značně pomatená princezna bojovnice vyskakuje jako nezbedný čertík z krabičky. A média neví, o čem psát dřív. Xena bude, potom zase Xena nebude, a tak pořád stále dokola. Minulý týden se takto na netu objevila novinka o zázračném seriálovém fantasy revivalu, samotná Lucy Lawless však zprávu promptně dementovala. Teď se ale herečka sešla s jednou svou starou známou, a touhle fotkou včera obě šokovaly Instagram:

Ne, údajně to vážně není momentka z natáčení nové řady. To je jen Lucy s Renee O'Connor tak veliká kámoška, že prý spolu holky i dnes často rády zajdou na kafe. Tak určitě. My na TVZone nyní máme takovou teorii. Podle nás totiž kdosi z NBC na pivku prokecnul, že se chystá Xenino epické vzkříšení. Informace se dostala na web a Lawless musela zakročit. Nepřiznaná reklamní masáž ale přesto jaksi nepolevuje... Všimněte si prosím, že se známé herečky klidně obejdou bez tuny make-upu a přesto jim to oběma šíleně sekne – jako by těch čtrnáct let od poslední klapky vůbec neuběhlo. Opravdu ten seriál neskončil teprve nedávno? Jsou to kočky!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace