Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Comicsová Jessica Jones


ikona
Spooner
jessica jonesmarvelnetflix
Marvel a Netflix lákají teaserem na svou další comicsovku. Bulvy vám ovšem zatím nijak nevyrve. 

Proč to neprásknout hned na začátek. Ne, v této ukázce se žádných prvních záběrů na očekávanou comicsovku Jessica Jones z dílny Marvelu a Netflixu opravdu nedočkáte. A mě to přeci jen docela štve. Čekal jsem totiž, že internetový gigant začne příběh o superhrdince, která pověsí svou pláštěnku na hřebík a začne se živit jakou soukromý detektiv a přitom potká například comicsového borce Lukea Cage, propagovat přeci jen o něco dřív. To snad v Marvelu nikomu nedochází, že na rozdíl od předchozího Daredevila či zmiňovaného černošského bijce, tuhle hrdinku téměř nikdo nezná, a proto by se na ni mělo vábit co nejdřív? Jenže místo prvního pomrknutí na, doufejme, sympatickou  Krysten Ritter či Davida “Doctor Who“ Tennanta coby hlavního záporáka Purple Mana to máme jen vizuálně stylový teaser. Ten je sice v rámci mezí fajn a docela cool, přesto však byla očekávání krapet jiná. I přesto ovšem doufám, že Netflix naváže na velký úspěch Daredevila a naservíruje nám v bedně zase trochu jinou marvelovku. Příště už bychom ale prosili tu Jessicu.

P. S.: Premiéra celého seriálu proběhne na Netflixu 20. listopadu. Tedy ten samý den, kdy konkurenční Amazon vypustí celou sérii očekávaného kousku The Man in the High Castle. A televizní fanoušci asi nebudou vědět, kam dřív. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace