Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Fincher nabírá obsazení


ikona
Spooner
finchermind hunternetflix
Režisérské eso a Netflix spojí síly u výtečně vypadající kriminálky. Kdo si v ní zahraje? 

Všemi zbožňovaný David Fincher se už nějaký čas pohybuje hlavně na televizním rybníčku, kromě nastartování megaúspěšného House of Cards se mu zde ovšem příliš nedaří. Ostatně o tom, že jeho ambiciózní plány na HBO zcela pohořely, jsem se rozepsal před pár dny. Oceňovaný tvůrce tak po neúspěchu zavítal zpátky do Netflixu, kam sebou přitáhl i novinku Mind Hunter. Temná kriminálka bude vycházet ze stejnojmenné knihy, jež popisovala tehdy celkem revoluční postupy profilování sériových vrahů. O čem přesně bude seriál, se zatím neví. Podle všeho bychom však měli dostat příběh dvou agentů FBI, kteří na konci sedmdesátých let vyšetřují brutální vraždy tím, že vyslýchají známé seriálové vrahy. Prostě námět, jenž Fincherovi sedne jako ulitý.

K zajímavému kousku nyní navíc přihodil ne úplně známé, ale přesto zatraceně zajímavé obsazení. Jednu z hlavních rolí psycholožky si zde tedy zahraje televizními geeky celkem oblíbená Anna Torv z mysteriózní pecky Fringe aka Hranice nemožného. A to je jedna z těch seriálových hvězdiček, kterou vidíme vždycky rádi. Záda ji pak bude krýt talentovaný sympaťák  Jonathan Groff z teenagerského Glee, politického Bosse a zejména výtečné dramedy Looking. Tenhle klučina si prostě umí vybírat. Zkrátka a dobře, nejde o žádné hvězdy, ale spíše o slušné televizní jistoty, které by si měly bez problémů uhrát to svoje. A pod Fincherovým vedením by mohli i zatraceně překvapit. Jo, na tu fincherovinu jsme zkrátka hodně zvědaví.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace