Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá režisér True Detective?


ikona
Spooner
alienistdetectivetruetrue detective
Oceňovaný Cary Fukunaga se vrací do bedny s další temnou podívanou. Kdo si v ní zahraje? 

Když nás režisér Cary Fukunaga před dvěma lety všechny odrovnal mistrovským Temným případem, zdálo se, že mu bude celý Hollywood ležet u nohou. Jenže to zatím nějak nedopadlo. Jeho chystaná adaptace Kingova To skončila u ledu a od ambiciózního dramatu Beasts of No Nation také někteří očekávali více. Ještě, že je tady jeho milovaná televize, do níž se Fukunaga již brzy vrátí s dalším lákavým projektem. Pro kabelovku TNT už totiž nějaký pátek chystá osmidílnou sérii The Alienist, která nás zavede do New Yorku devatenáctého století. Zde budeme sledovat osudy poněkud netradiční kriminální trojice složené z doktora Laszlo Kreizlera, novináře Johna Moorea a policejního komisaře Theodora Roosvelta, kteří budou pátrat po prvních sériových vrazích v dějinách slavného velkoměsta. Prostě látka pro Fukunagu jak dělaná.

A oceňovaný tvůrce, jenž se možná zase ujme režie celé série, si už začíná vybírat obsazení. A povědomými tvářemi zřejmě šetřit nebude. První jménem, jež by se mohlo v jeho novince objevit, je podle všeho Garrett Hedlund. To je takový ten věčný snaživec z druhého Trona, jenž se sem tam objeví v nějakém tom zajímavém snímku, po sérii propadáků se za ním však spíše začínala zavírat voda. A role ve Fukunagově kousku by mohla být tou správnou příležitostí, jak konečně přesvědčit o svých hereckých schopnostech a vrátit se do hry. Zatím ale nic není oficiální a ani není jasné, koho z hlavní trojice by si měl zahrát. To se ovšem možná dozvíme už velmi brzy, stejně jako jména další herců. I tak jde o zajímavou hereckou volbu a my další temný Fukunagův projekt rozhodně budeme i nadále sledovat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace