Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zvoní True Detective umíráček?


ikona
Spooner
detectivehbotruetrue detective
Třetí řada oblíbené kriminálky je v nedohlednu. A možná se ji nakonec vůbec nedočkáme. 

Co si budeme povídat, loňská druhá řada oceňovaného Temného případu nenaplnila zrovna divácká očekávání. Já osobně jsem byl sice se zcela odlišným pojetím temné kriminálky spokojen, takových nás ale příliš nebylo. Diváci prostě většinou očekávali něco jiného a hlavnímu tvůrci série Nicu Pizzolattovi to dali pořádně sežrat. I přesto byla ale sledovanost vysoká a očekávání od další řady jsou značná. Tedy pokud se jí vůbec dočkáme. Od konce druhé sezóny nám totiž uplynulo tři čtvrtě roku a další řada ještě ani nebyla oficiálně odklepnuta. HBO měla sice o další nášup zájem a čekalo se spíše na nerozhodného Pizzolatta, zároveň se ovšem probíraly možnosti, jak seriál vytvořit třeba i za pomoci jiných scenáristů.

Jenže jak měsíce plynuly, o True Detective se prakticky přestalo mluvit a nyní to téměř vypadá, že se další řady možná ani nedočkáme. Pizzolatto sice s kabelovkou stále aktivně spolupracuje a má s ní smlouvu ještě na několik let, v médiích a zákulisí se však začíná šuškat, že uznávaný autor se začíná v kabelovce zaměřovat na případné novinky, které u něj mají momentálně přednost a jejich vznik je nyní pravděpodobnější. Všechno tedy nasvědčuje tomu, že dalšího Temného případu se v následující době rozhodně nedočkáme, pokud vůbec. Pizzollato totiž už v minulosti několikrát řekl, že slavnou značku nehodlá držet naživu za každou cenu a bude ji natáčet dál jen v případě dalších nápadů. Jenže ty zřejmě nepřicházejí a scenárista i samotná kabelovka dost možná začínají věnovat péči jiným, dosud neoznámeným projektům. Uvidíme tedy, zda se spekulace potvrdí, nebo nás HBO přeci jen příjemně překvapí. My bychom si totiž dali další porci True Detective klidně hned.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace