Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5: Nejočekávanější seriály podzimu


ikona
do_Od
gilmore girlshbonetflixtop 10westworld
Na jaké seriály se na podzim těšíme nejvíc? 

To to letí, co? Na jaře jsme tu měli komiksovou pecku s Daredevilem nebo těžkou právničinu s O. J. Simpsonem, na začátku léta nás ještě masírovalo HBO jednou z nejsilnějších řad Hry o trůny a krátce na to znovu zaútočil Netflix, když vypustil pro mě osobně zatím jednoznačný seriál roku, mysteriózní drama Stranger Things. Letošek je tak fakt nabitý a jelikož se pomalu blížíme k polovině srpna a poslední velký letní seriál The Get Down (mimochodem nejdražší seriál, jaký kdy Netflix vyprodukoval) má premiéru už tento víkend, začínají se pomalu naše oči upínat k podzimu. A jestli jste si mysleli, že už vás do konce roku žádný další nářez nečeká, pak vás asi vyvedem z omylu. Zbytek roku totiž ještě bude velice zajímavý. Velice. 

Gilmorova děvčata: Jeden rok v životě
Kdy to má premiéru:
Podzim 2016
Kdo v tom hraje: Lauren Graham, Alexis Bledel, Keiko Agena, Matt Czuchry, Kelly Bishop, Sean Gunn... zkrátka všichni staří známí. Včetně Melissy "stala jsem se slavnou" McCarthy
Proč se těšit: Napsal bych, ať se zeptáte Spoonera, ale nemusím. Klidně se totiž můžete zeptat i mě. Koneckonců, na seriálu jsem vyrostl stejně jako spousta dalších, na ukecané holky jsem byl dávno zvyklý z dob, kdy jsem po večerech chytal útržky z Ally McBealové a ironický drsňák Luke zapadal přesně do té kolonky "Chlapi, ke kterým může malý kluk vzhlížet." Vše tu zkrátka bylo na tom správném místě a seriál se díky tomu stal brzy kultovním. Nyní se vrací, na Netflix, ve čtyřech hodinu a půl dlouhých epizodách, které s největší pravděpodobností rozpláčou nejednoho fanouška. What's not to love?
 

Luke Cage 
Kdy to má premiéru:
30. září
Kdo v tom hraje: Mike Colter, Mahershala Ali, Frankie Faison, Simone Missick, Rosario Dawson a další
Proč se těšit: Protože jak jsem psal výše, Daredevil nám (nebo většině z nás) počátkem roku vytřel zrak hodně brutálním způsobem a i když Jessica Jones měla své mouchy, postava Luka Cage rozhodně patřila k těm světlejším chvilkám. Není tedy pochyb, že i tentokrát to bude minimálně nadprůměrná zábava a především povedená komiksovka, která dále rozšíří Marvelovský vesmír na Netflixu a posune nás zase o krok blíž k týmovce Defenders. Navíc se vydáváme do Harlemu, takže by to mohlo být i tematický dosti zajímavé. Přidejte luxusní casting, slibný trailer a nakonec ještě možnost na pár krátkých cameo roliček (zastaví se Punisher?) a máte tady jasný hit podzimu, který nebudete chtít prošvihnout. Slibujem.
 

Pustina
Kdy to má premiéru:
Podzim 2016, technicky už ale měla premiéru na 51. MFFKV
Kdo v tom hraje: Eva Holubová, Jaroslav Dušek, Zuzana Stivínová, Eliška Křenková, Roman Skamene, Jan Cina a další
Proč se těšit: Jednoduchý. HBO Europe nám po skvělé dobovce Hořící keř a sice trochu nedopečené, ale stále nadprůměrné krimi Mamon přináší další seriál, tentokrát drama Pustina o místě, které bude tak trochu připomínat místo z hlavy Stephena Kinga. Atmosféra z trailerů pak rovnou útočí na první řadu Temného případu a fakt, že jde o český projekt a že ho v Karlových varech všichni významně chválili, nám dává zatraceně velkou důvěru. Chceme to vidět a chceme to vidět hned. 

Řada nešťastných příhod
Kdy to má premiéru:
Původně měl seriál vyjít už v srpnu. Aktuálně trochu tápeme, ale divili bychom se, kdyby tu strýček Olaf nebyl do konce listopadu.
Kdo v tom hraje: Neil Patrick Harris, Malina Weissman, Louis Hanes, Matty Cardarople, Usman Ally, Aasif Mandhi a další
Proč se těšit: Protože Netflix. Hele, je to fakt jednoduchý, Netflix si svoje seriál zatím důkladně hlídá, tady má ještě navíc k dispozici skvělou předlohu a výborný film, kterým se lze buď inspirovat, nebo se ho snažit trumfnout. Pilot natočí Barry Sonnenfeld (Muži v černém, Pushing Daisies) a hlavní role se zhostí všestranně talentovaný NPH, aka seriálový Barney z Jak jsem poznal vaši matku. Posledním důvodem je pak přenádherný plakát, ze kterého vyzařuje přesně ten mix pohádky, hororu a černé komedie, kterou od seriálu čekáme. Pokud jste jej ještě neviděli, můžete se podívat třeba k nám na facebook. 

Westworld
Kdy to má premiéru:
2. listopadu
Kdo v tom hraje: Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden, Evan Rachel Wood, Rodrigo Santoro, Jefrrey Wright, Thandie Newton a další
Proč se těšit: Jonathan Nolan zatím běží tak trochu ve stínu svého staršího bráchy, to by se ale mohlo brzy změnit. Westworld je asi nejdůležitější projekt z celé této nabídky, pokud totiž selže, HBO bude mít zaděláno na slušný problém. Pokud však uspěje, zařadí se po bok Hry o trůny mezi největší seriálové tahouny a Nolana mladšího posune do pozice, ze které už staršímu bráchovi rozhodně nebude muset nic závidět. Zatím to může dopadnout všelijak, nicméně když se podíváte na to obsazení a hned na to si pustíte obě již vyšlé ukázky, asi sami uznáte, že to zatím vypadá víc jak dobře. Mix westernu a sci-fi zní lákavě, zajímavý pokus soustředit se tentokrát na roboty místo na lidi zní taky fajn a celkově, jen těžko byste hledali tenhle rok seriál, na který bychom se těšili víc, jak právě na Westworld. Všechno okolo toho projektu je prostě až příliš sexy.
 

A na co se těšíte nejvíc vy? Dejte vědět v diskuzi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace