Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaký bude Superman v 2. sérii Supergirl?


ikona
do_Od
cwdc comicssupergirlsuperman
Superman v jiném světě 

Ať už si o filmovém DC verse myslíte cokoliv, jednu věc musíte uznat. Známé postavy v něm rozhodně nejsou nijak veselé. Jasně, sem tam někdo prohodí povinný vtípek, protože jinak by se asi někteří diváci rozbrečeli, většinu času se ale hrdinové mračí a řeší hodně temné věci. A přestože televizní seriály populární stanice CW zachází se stejnými světy a tudíž i stejnými hrdiny, řeší se v nich docela jiné věci. Věci, které jsou v porovnání s filmy o dost „růžovější.“ Není tedy divu…

…že se ve stejném duchu ponese i návrat slavného Supermana do televize, který bude součástí druhé série Supergirl. Před nedávnem jsme vás informovali, že si ho zahraje Tyler Hoechlin a krátce po této zpráva pak vyšla dokonce i jeho první fotka v legendárním obleku s eskem na hrudi. Nyní ale konečně víme o něco víc.

Superman byl na Zemi dvanáct let. To znamená, že jak Clark Kent, tak jeho alter ego za tu dobu získali určitý odstup, dá se tedy počítat s tím, že jejich chování bude zcela jiné, než jako tomu je aktuálně ve filmech. Clark bude jako zkušený novinář umět z lidí dostat story a Superman zase nebude podléhat depresím z toho, že ostatní nevědí, co si o něm myslet. Místo toho bude pro Supergirl tím mentorem, který by jí měl naučit zachovávat v každé situaci chladnou hlavu. Doslova by pak mělo jít o mix starého dobrého Christophera Reeva, velkou inspirací byla ale také animovaná série Supermana a zapojí se i elementy ze seriálu Lois & Clark.

Nová řada každopádně startuje už 10. listopadu a ne… ani největší fanoušek Melissy Benoist v sexy červené sukni (já) si ještě pořád nenašel čas, aby dokončil tu první. Nemá někdo dojmy, které by nám v diskuzi mohl sdělit? Předem dík!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace