Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hulu chystá epickou fantasy


ikona
Sam.Vimes
queen of shadowsskleneny trunthrone of glass
Fantasy v televizi není nikdy dost... co nás čeká tentokrát? 

Streamovací služba Hulu by se svou vlastní seriálovou tvorbou ráda výrazněji prosadila mezi konkurenty jako je Amazon nebo Netflix. Zejména na druhou jmenovanou společnost se zatím nechytá ani zdaleka, ale rozhodně se snaží. Do portfolia Hulu aktuálně patří třeba vztahovka Casual od Jasona Reitmana nebo adaptace románu Stephena Kinga 11.22.63 s Jamesem Francem. Jejich budoucí plány pak zahrnují thriller Chance s bývalým doktorem Housem  Hugh Lauriem nebo marvelovskou komiksovku The Runaways. A teď se k nim připojila fantasy The Shadow Queen.


Jde o adaptaci série fantasy románů Throne of Glass (Skleněný trůn) spisovatelky Sarah J. Maas, název Královna stínů si seriál bere ze čtvrtého dílu. První čtyři knihy vyšly i u nás, pátý spatřil světlo světa teprve před pár dny v originále. A o čem to vlastně je? Mladá assassinka Celaena s tajemnou minulostí se tak trochu proti své vůli stává hrdinkou v boji proti silám, jež hrozí zničit její svět. Adaptování se ujme Kira Snyder, která pracovala např. na seriálu The 100. O režii pilotu se postará Anna Foerster, režisérka Underworld: Blood Wars, nejnovějšího dílu upíří série s Kate Beckinsale. Vzhledem k předloze i ke jménům tvůrců to vypadá, že tady spíš než další Hru o trůny dostaneme další Shannara Chronicles, přesto by ale Hulu mohlo příjemně překvapit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace